Još jedan Partizanov biser na putu za Anderleht!

Posle Aleksandra Mitrovića Belgijanci zagrizli za još jednog klinca koji je izdanak škole crno-belih

  • 2

Nakon što su sa Aleksandrom Mitrovićem pogodili pravo u metu i dobili odličnog igrača koga bi trebalo za velike pare da prodaju nekom od evropskih velikana, iz Anderlehta su odlučili da još jednom pazare u Partizanu. Belgijanci su otkrili kakvi biseri izlaze iz škole crno-belih, a sada su opasno zagrizli za talentovanog Ivana Šaponjića.

Mladi napadač koji već dve sezone trenira sa prvim timom, a debitovao je protiv Spartaka prošle jeseni, dospeo je u beležnicu emisara iz Brisela koji su želeli da ga na nekoliko dana dovedu da trenira sa njihovim timom, ali su iz Humske kategorički odbili takvu mogućnost, kako piše "Žurnal".

Međutim, tamošnji mediji idu korak više od svih i najavljuju da bi 17-godišnji Šaponjić mogao već u januaru da stigne u Anderleht, a kao glavna spona u ovom transferu se pominje Nenad Jestrović, nekadašnji igrač belgijskog tima, a sada menadžer čiji je klijent upravo talentovani fudbaler, kao i Aleksandar Mitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA