Partizan hrabro na Bešiktaš, debitant menja Vulićevića?

Srpskog vicešampiona od 21.05 minuta očekuje duel trećeg kola Lige Evrope protiv turskog Bešiktaša

  • 6
FK Partizan - FK Crvena zvezda, Slavlje igrača FK Partizana Foto: Marko Todorović

Fudbaleri Partizana od 21.05 minuta dočekuju ekipu Bešiktaša u utakmici Lige Evrope, a trener Marko Nikolić veruje da crno-beli mogu do pobede nad kvalitetnim protivnikom iz Istanbula.

- Posle Totenhema, dolazi nam još jedan odličan tim. Turci imaju kvalitet da igraju i Ligu šampiona, što su pokazali protiv Arsenala u kvalifikacijama, ali i u nacionalnom prvenstvu, gde su lideri. Ipak, naš cilj je jasan i ne predajemo se -  rekao je Nikolić uoči značajnog meča za njegov tim.

Veliki problem za crno-bele predstavljaće i teška povreda Miroslava Vulićevića, njegovo mesto mogao bi da zauzme omladinski reprezentativac Srbije Miladin Stevanović, mada postoji i verovatnoća da se Slovenac Branko Ilić nađe kraj desne aut linije.

Nekadašnji fudbaleri kluba iz Humske smatraju da je Bešiktaš svakako favorit na papiru, ali i da igra protiv Totenhema može da donese tri boda. Izjave su dali za Sport.

- Škuletič je u životnoj formi. Ako neko može da zatrese mrežu, biće to Škuletić - rekao je Vladica Kovačević.

- Gost jeste favorit na papiru, ali pametnom igrom Partizan može da izbegne poraz. Sve zavisi od trilinga Škuletić-Lazović-Ilić - istakao je Dževad Prekazi.

- Reprizirati igru protiv Totenhema i neće biti zime - jasan je Zvonko Živković.

Potencijalne formacije: PARTIZAN - Lukač, Stevanović, Ćirković, Stanković, Volkov, Drinčić, B. Ilić, S. Ilić, Živković, Lazović, Škuletić. BEŠIKTAŠ - Zengin, Kojbaši, Franko, Sivok, Mota, Hačison, Kavlak, Sahan, Kojunlu, Torv, Ba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA