Navijači Lila i Evertona se tukli međusobno, a onda su Englezi flašama napali policiju koja je uzvratila gumenim mecima! (VIDEO)

Kako prenosi liverpulski Eho, navijači "karamela" su mirno sedeli kada su maskirani napadači metalnim stolicama pokušali da slome stakla i uđu u bar, dok su "deblji kraj" izvukli Englezi koji su već bili na ulici

  • 5

Navijači Lila napali su simpatizere Evertona uoči utakmice dva kluba u okviru grupe H Lige Evrope.

Incident se dogodio u sredu kada je grupa oko 100 navijača Lila sačekala protivničke pristalice u australijskom baru. Kako prenosi liverpulski Eho, navijači "karamela" su mirno sedeli kada su maskirani napadači metalnim stolicama pokušali da slome stakla i uđu u bar, dok su "deblji kraj" izvukli Englezi koji su već bili na ulici.

Lokalna policija je brzo reagovala i suzavcem rasterala grupu domaćih navijaca, ali je zato usledio sukob sa gostujućim fanovima koji su na jednom trgu zasuli flašama i svim što im je palo pod ruku pripadnike snaga reda i mira

O incidentu je obaveštena i Ostrvska policija, koja će pomogati u organizaciji utakmice.

Utakmica između Lila i Evertona počinje u 19 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA