Stiv Neš propušta sezonu zbog povrede: Da li je jedna velika karijera gotova?

Kanadski košarkaš planirao je da odigra i svoju 19. sezonu u NBA, ali povreda leđa je očigledno bila jača

  • 3

Legendarni NBA košarkaš i član LA Lejkersa, Stiv Neš, možda je odigrao i svoj poslednji meč u najjačoj ligi sveta pošto će sasvim sigurno propustiti novu sezonu zbog povrede leđa.

Neš, koji ima 40 godina, već duže vreme kuburi s povredom leđa, odnosno nervom. Stoga su mu doktori i rekli da bi trebalo da ''odmori'' ovu sezonu za koju je Kanađanin ranije rekao da će mu biti poslednja.

- Mi znamo koliko je Stiv radio da bi ''dobio'' telo koje može da odgovori zahtevima NBA lige, ali nažalost nije bio u stanju. Zahvalni smo mu na svemu - rekao je generalni direktor Lejkersa Mič Kupčak.

Ovo je Nešu trebala da bude 19. NBA sezona. Treći je na večnoj listi po broju asistencija (10.335), dok je ubedljivo prvi po broju procenata ubačenih slobodnih bacanja (90.4).

- Moj prioritet ove sezone je bio parket i veoma sam razočaran što neći igrati. Radio sam veoma naporno da to ostvarim, ali moji problemi sa leđima su otežavajući. Nastaviću da bodrim tim i da se fokusiram na dugoročno zdravlje - istakao je Neš koji zvanično nije rekao da je kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA