ANA IVANOVIĆ: Prvo nas očarala, pa nas razočarala! (FOTO)

Ana Ivanović nažalost nije uspela da se plasira u polufinale završnog Masters turnira u SIngapuru, uprkos pobedi od 2:1 nad Simonom Halep

  • 3

Imala je Ana Ivanović veliku priliku da se plasira u polufinale završnog Masters turnira u Singapuru, ali nažalost je i pored trijumfa izgubila set od Simone Halep, što je bilo dovoljno da Rumunka i Serena Vilijams obezbede plasman dalje, zbog boljeg set količnika.

Naime, Serena Vilijams je pobedila Anu i Eženi Bušar rezultatom 2:0, dok je Halep bila bolja od Serene Vilijams i Bušar istim rezultatom, pa je ovaj izgubljeni set bio koban po srpsku teniserku, koja je takođe savladala Eženi Bušar rezultatom 2:0.

Iako je srpska teniserka uspela da osvoji prvi set posle velikog preokreta (Halep je imala 5:2 uz dva brejka prednosti) rezultatom 7:6, u drugom setu je napravila par neiznuđenih grešaka u osmom gemu, što je Halep iskoristila i osvojila set rezultatom 6:3.

Uprkos tome što je izgubila sve šanse da se nađe u polufinalu, Ana nije klonula duhom i uspela je da osvoji treći set rezultatom 6:3.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brano

    24. oktobar 2014 | 20:22

    bravo Ana !

  • Adamo

    24. oktobar 2014 | 22:22

    Ana je imala cist poklon jer Halep ocigledno joj dala sansu samo Ana nista nije razumela bilo joj dovoljno samo da posalje loptu u teren podsecame na Mandalikovu i ona nikada nije znala da cistu priliku pretvori u pobedu Ana mora raditi na psiholoskom planu jer je tu najslabija negoli stacemo tu Bog joj dao da bude lepa nemoze sve.

  • Mr T

    25. oktobar 2014 | 00:34

    Ova jos igra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA