OVO JE NEKI NOVI VEST HEM: "Čekićari" su ove sezone krenuli da igraju fudbal, a tada i šampion pada! Sautemtpon ne staje (VIDEO)

U prvom meču devetog kola Premije lige, Vest Hem je savladao ekipu Mančester Sitija rezultatom 2:*Nova pobeda Sautemptona

  • 2

Fenomenalna utakmica viđena je na "Apton Parku". U okviru devetog kola Premijer lige, snage su odmerili Vest Hem i Mančester siti, a pobedu je odnela domaća ekipa rezultatom 2:1. Strelci su za domaći tim bili su Amalfitano i Sako, dok je jedini pogodak za "građane" delo Davida Silve.

Viđena je otvorena igra sa obe strane, veliki broj prilika, sjajan tempo i na kraju pobeda domaće ekipe, koja je uspela da iskoristi svoje prilike za razliku od Sitija, koji je promašivao neverovatne stvari. Ovom pobedom, Vest Hem se učvrstio na četvrtoj poziciji sa samo bodom manje od "građana" koji su na drugoj poziciji.

Interesantan je podatak i da je ovo prva pobeda Vest Hema nad Mančester Sitijem, još od marta 2009. godine. Ovo je treća vezana pobeda "čekićara" na svom terenu, a druga nad velikanima engleskog fudbala. Pre nešto više od mesec dana, na "Apton Parku" pao je i Liverpul. Izgleda da se pritisak na Sema Alardajsa isplatio čelnicima Vest Hema, koji su zahtevali da ove sezone vide ofanzivniju igru svog tima, a to evidentno donosi rezultate

Treba naglasiti i da je poslednjih petnestak minuta na terenu proveo i Aleksandar Kolarov, dok Matija Nastasić nije bio ni na klupi za rezervne igrače

Fudbaleri Sautemtpona se ne zaustavljaju. "Sveci" su ostvarili novu pobedu, ovoga puta minimalnim rezultatom nad ekipom Stouka i tako se popeli na drugu poziciju na tabeli. Jedini pogodak postigao je Mane u 35. minutu. Dušan Tadić je odigrao svih 90 minuta za domaći tim.

Od ostalih utakmica treba izdvojiti pobedu Arsenala nad Sanderlendom rezultatom 2:0, kao i remi ekipe Liverpula sa Halom na "Enfildu". Lazar Marković je ceo meč odgledao sa klupe.

Premijer Liga 9. kolo

Subota:

Vest Hem - Mančester Siti 2:1

(Amalfitano 21, Sako 75 - Silva 77 )

Liverpul - Hal 0:0

Sanderlend - Arsenal 0:2

(Sančez 30, 90+2)

Sautempton - Stouk 1:0

(Mane 35)

VBA - Kristal Palas 2:2

(Aničebe 51, Berahino 90+3 - Hageland 16, Jedinak 45+1)

Svonsi - Lester 18.30

Nedelja:

Barnli - Everton 14.30

Totenhem - Njukasl 14.30

Mančester junajted - Čelsi 17.00

Ponedeljak:

KPR - Aston Vila 21.00

Tabela: Čelsi 22,  Sautempton 19, Mančester Siti 17 , Vest hem 16 , Arsenal 14....Njukasl 7, Barnli 4, KPR 4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA