Pečnik sa penala doneo tri boda Zvezdi! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad Donjim Sremom u 10. kolu Jelen Superlige

  • 36

Posle dve vezane utakmice bez pobede, fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da osvoje tri boda. Crveno-beli su na svom terenu u okviru desetog kola Jelen Superlige savladali ekipu Donjeg Srema minimalnim rezultatom, a jedini pogodak postigao je Nejc Pečnik u 33. minutu iz jedanaesterca. Prethodno je posle udarca Đorđa Rakića, lopta pogodila u ruku Lakića-Pešića.

Izabranici Nenada Lalatovića ponovo nisu pružili blistavu partiju, dok su gosti iz Pećinaca još jednom pokazali da žele da se nadigravaju sa jačim ekipama od sebe. Zvezda se sada približila na bod Partizanu, ali crno-beli imaju dve utakmice manje.

Stadion: "Marakana"

Gledalaca: 6850

Sudija: Nenad Đokić

Strelci: Pečnik 33p

Crvena zvezda: Rajković - Pečnik - Pavićević - Lazić - Đorđević - Bosančić (od 65. Avramovski) - Lazović - Ristić - Katai - Despotović (od 46. Grujić) - Rakić

Donji Srem: Belić - Lakićević - Prljević - Lakić - Pešić - Punoševac - Bukorac (od 50. Grujičić) - Ožegović - Zec (od 68. Beljić) - Stanisavljević - Krunić - Spalević

U prvom delu prvog poluvremena, Donji Srem je bio bolja ekipa. Nisu se gosti uplašili atmosfere na Marakani, ni bolje protivnika, već su silovito i agresivno ušli u utakmicu, ali dobre napade nisu uspeli da krunišu konkretnom prilikom. Kako je utakmica odmicala, tako je domaći tim uspeo da uspostavi kontrolu na igrom.

Ređale su solidne akcije ispred gola Belića, da bi u 33. minutu posle šuta Rakića, Lakić-Pešić zahvatio loptu rukom, a sudija Đokić je pokazao na belu tačku. Siguran egzekutor bio je Nejc Pečnik, pa su crveno-beli stigli do prednosti. Ipak, Zvezda je napadala i do kraja prvog poluvremena, ali promene rezultata nije bilo. Treba napomenuti i da je Donjem Sremu nepravedno poništen pogodak, jer se Darko Spalević nije nalazio u ofsajd poziciji, a sudija je to signalizirao.

Nastavak igre doneo je jedan miran i nezanimljiv tok utakmice. Crvena zvezda je imala veći posed lopte i čuvala je prednost, dok su gosti iz Pećinaca svim silama pokušavali da stignu do izjednačenja, ali izuzev jedne dobre prilike, koju je imao Stanisavljević nisu uspeli ozbiljnije da zaprete Rajkoviću. Treba napomenuti i da je deset minuta pre kraja, Đorđe Rakić mogao da reši pitanje pobednika, ali je slabo reagovao posle centaršuta Lazovića, ako i da su crveno-beli u tim trenucima imali nekoliko dobrih prilika.

Jelen Superliga 10. kolo:

Mladost - Rad 2:1

(Frajdej 27, Milunović 67 - Rodić 74)

OFK Beograd - Čukarički 0:4

(Matić 27, 68, Srnić 50, Bojić 88)

Spartak - Borac 2:2

(Torbica 7, Milić 55 - Antonić 4, Jovanović 90+1)

Radnički Niš - Radnički Kragujevac 1:0

(Đilas 49)

Crvena zvezda - Donji Srem 1:0

(Pečnik 33p)

Napredak - Novi Pazar 19.00

Vojvodina - Voždovac 19.00

Nedelja:

Jagodina - Partizan 17.00

Tabela: Partizan 24  (-2), Crvena zvezda 23 Vojvodina 22 (-1), Čukarički 18, Mladost 16, OFK Beograd 15 (-1), Spartak 15, Novi Pazar 13 (-1), Rad 11, Donji Srem 11, Borac 10, Radnički Niš 9,  Jagodina 8 (-1), Napredak 7 (-1), Voždovac 7 (-1), , Radnički Kragujevac 4 (-1).

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. oktobar 2014 | 22:04

    BRUKE STE SRBIJE !!! Posle vam je tole kriv,Partizan vam je kriv,sps vam je kriv,djura frizura,dodik..ovi,oni..svi su vam krivi osim VAS SAMIH,VASIH LEGENDI KOJE SU VAS OTKINULE OD ZIVOTA ZA SVA BUDUCA POKOLENJA,sa ovom marionetom aboliranom i trenerom ili bolje reci ANTITRENEROM LALETOM !! TISINA BRE MISEVI I U RUPU !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • D

    25. oktobar 2014 | 19:16

    Hahahahaha. Opet penal

  • :-)

    25. oktobar 2014 | 22:46

    Au kakva pobeda!Na penal,na marakani!Ovo pocinje repriza prosle godine?Kad ne mogu da daju gol,daj im penal,ponisti gol,i mora da pobede.PARTIZAN JE SAMPION,VI STE SRAMOTA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA