Navijači Olimpijakosa sahranili PAO pre meča, a isto uradili i igrači na terenu! (FOTO) (VIDEO)

Uoči najvažnije utakmice u Grčkoj pristalice pirejskog kluba priredile sahranu za omraženi Panatinaikos

  • 16

Uoči najvećeg derbija Grčke između Olimpijakosa i Panatinaikosa, navijači crveno-belih iz Pireja su znali kako da isprovociraju pristalice omraženog PAO-a, a poslužile su se sličnim trikovima koje su iskoristili fanovi Partizana na 147. večitom derbiju.

Navijači srpskog kluba su na derbiju imali narikače koje su oplakivale Crvenu zvezdu, aludirajući da je njihov najveći rival mrtav, a sada su i tifozi kluba sa "Karaiskakisa" uradili sličnu stvar. Oni su sahranili Panatinaikos.

Sve je bilo kao na sahrani, bio je tu i pop i pogrebna povorka i zeleni kovčeg sa grbom "zelenih", a umesto sveća gorele su baklje.

Inače njihov tim je pobedio u derbiju pogotkom Avlonitisa, a i atmosfera na tribinama je bila vrlo užarena kao i na terenu. Pomenimo i da je Mitroglu promašio penal u 81. minutu i da je Luka Milivojević odigrao svih 90 minuta za pobednički tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Decak

    27. oktobar 2014 | 01:09

    Narikace u derbiju pobedile? Zamisljao sam sastanak glodara kako neki predlaze narikace a ostali odusevljeno to prihvataju.....Kakva ideja takva i tribina,sve vas je manje i manje grupe u raspadu,kacite zastave padinjaka koji osamsto puta pao :) itd

  • Gile srbija

    26. oktobar 2014 | 23:33

    Ma nisu zanimljivi ni malo ...Samo su losa kopija i nista vise! Ipak su narikace u derbiju pobedile.

  • toplistanadrealista

    27. oktobar 2014 | 04:45

    Pobjedise oni juventusa i atletiko iz madrida i tu se gleda velicina i snaga kluba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA