Vujošević: Spominje se rekonstrukcija Zvezdinog stadiona, ali ne i Partizanovog

Trener Partizana se na konferenciji dotakao teme koja nije košarkaška

  • 46
KK Partizan - KK Banvit, Duško Vujošević Foto: Marko Todorović

Košarkaši Partizana su pobedom protiv Metalca prekinuli crni niz, i sada ih čeka novi okršaj u Evrokupu protiv Hapoela u Jerusalimu, a na tom meču neće imati pomoć povređenog Milana Mačvana.

Trener Duško Vujošević je istakao važnost te povede.

- Protiv Metalca smo zabeležili važnu pobedu. Pre početka sezone ova utakmica nije mogla da se proglasi za važnu, ali u međuvremenu su se okolnosti promenile. Došli smo u situaciju da moramo da gradimo tim, a to nije nimalo lak i kratak posao - rekao je Vujošević.

On je kao predsednik JSD Partizan dodao komentar koji nema veze s košarkom.

- Da bismo opet bili dominantni potrebna je žrtva, dalek je to put, a mi smo tek na početku. Celu našu situaciju treba posmatrati kroz Jugoslovensko sportsko društvo Partizan, odnosno odluku Skupštine grada Beograda od petka, kada je doneta odluka o regulisanju plana rekonstrukcije stadiona Crvene zvezde. Od zvezdaša na vlasti Partizan niko i ne spominje. Ni ugovor sa Telekom nije produžen, zato smo ostali bez pola tima - zaključio je Vujošević.

Skupština grada usvojila je u petak plan regulacije oko stadiona Crvene zvezde, koji kako je navedeno, ima za cilj stvaranje planskih mogućnosti za transformaciju postojećih privrednih, komercijalnih i komunalnih delatnosti u sportske, komercijalne i poslovno-stambene komplekse, čime se ostvaruje racionalnije korišćenje građevinskog zemljišta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. oktobar 2014 | 15:25

    Postace MRAKana SEIKOVI butici VISOKE MODE ZA ARAPSKE TURISTE..prodaste GRB,a ne stadion..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • sanjica petrovic

    27. oktobar 2014 | 15:40

    NEPOPRAVLJIVA GICA KOJA ZNA SAMO DA PSUJE I VICE,ALI SE ZNA DA MU JE SLABA TACKA ZVEZDA.MOZES DA JE MRZIS AL JOJ NISTA NE MOZESS,A MOZDA BI VOLEO DA JOJ SE PRIDRUZIS.

  • Ljuba

    27. oktobar 2014 | 15:27

    Ovaj ne moze bez Zvezde. Koliko ja znam stadion na kome igra "drzavni "projekat je vlasnistvo vojske iako je trenutno u sporu zbog pokusaja otimacine materijalnog dobra vojske od strane kriminogene grupe okupljene oko "drzavnog "projekta. Titule ste otimali ali stadion necete moci. Pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA