VEJINOVIĆ: Želim da igram za Srbiju, moji koreni se znaju!

Kada su u pitanju moje emocije, valjda je bespredmetno trošiti reči, moji koreni se znaju - rekao je Vejinović

  • 7

U ponedeljak se pojavila vest da bi fudbaler Vitesea, Marko Vejinović mogao da obuče dres reprezentacije Srbije. Naime, selektor naše selekcije, Dik Advokat naime ima veliku želju da ovaj fudbaler sredine terena nastupi već u narednoj utakmici "orlova" protiv Danske u Beogradu. Vejinović je u izjavi za dnevni list "Sport" nagovestio da bi tako nešto moglo da se desi. On je rekao da je Advokatov pomoćnik, Željko Petrović boravio u Holandiji, ali da se nisu videli.

- Željko Petrović je boravio u Arnemu, gledao je trening Vitesea. Nisam razgovarao sa njim, ne znam kakvi su planovi stručnog štaba srpske reprezentacije, zato ne bih sada da pravim račun bez krčmara. Kada su u pitanju moje emocije, valjda je bespredmetno trošiti reči, moji koreni se znaju - rekao je Vejinović.

Videćemo da li će se vezista Vitesea naći na sledećem spisku Dika Advokata.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    28. oktobar 2014 | 09:13

    Nemoj brate , zbog tebe , pa vidi kako su prosli Subotic i Kuzmanovic. Nemoj da dozvolis da budes zamenna Petrovicu , Tosicu i ostalim ne znalicama.

  • King James

    28. oktobar 2014 | 08:57

    Momak pusti emocije...ostani ti da igras za Holandiju, nemoj da ulazis u ovaj nas brlog, jer je vrlo moguce da ces grejati klupu dok igra neki igrac koji to ne zasluzuje jer ga gura njegov menadzer!

  • Vincenzo

    28. oktobar 2014 | 09:00

    Vidim Holandija se bas pokidala da ga pozove da igra za reprezentaciju. Decko je ocigledno po tekstovima dobar, ali realno ima 24 godine tako da je jedva cekao da ga neko pozove da igra za nacionalnu selekciju. Posto Holandija ocigledno nece ovo mu je jedina opcija. Nadam se da ce ostaviti pozitivan pecat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA