TELEGRAF 1 NA 1 SA SRPSKOM KOŠARKAŠICOM: Zbog njenih seksi selfija luduju svi! (FOTO) (VIDEO)

Upoznajte Bojanu Vulić, košarkašicu Srbije koja je dokaz da visoke devojke (193cm) mogu da izgledaju veoma izazovno kako na terenu tako i van njega

  • 11

Srpska košarkašica Bojana Vulić visoka je 193 i igra na centarskim pozicijama, ali osim košarkaške tehnike i veštine, ona je dokazala da visoke devojke mogu da izgledaju veoma seksi i izazovno.

Ona je to dokazala više puta svojim izazovnim seksi fotografijama zbog kojih je zaludela sve na društvenim mrežama.

Njene fotografije su bile toliko izazovne da joj je čestitala i nekrunisana  kraljica selfija na netu Jelena Karleuša.

Ovoga puta Telegraf je uradio jedan set fotografija sa našom košarkašicom koja je ispozirala kao prava manekenka.

Bojana je prošle godine bila članica reprezentacije koja je osvojila četvrto mesto na Evropskom prvenstvu, a ove jeseni čeka klub koji će joj ponuditi dobre uslove.

Igrala je u karijeri u klubovima iz Slovenije,Turske, Jermenije,Bosne,Francuske,Izraela,Rumunije,Rusije i Crna Gore.

- Trenutno čekam klub, jer ne želim da igram bilo gde već samo sa dobrim i garantovanim uslovima. To tada treniram naporno u teretani ali i na ekipom Partizana, naravno ženskom - kaže Bojana i dodaje:

Bojana Vulic (79) copy

- Ima više klubova u opticaju ali treniram sa Partizanom, pa ako ne potpišem ni za jedan klub možda ostanem da treniram i igram sa njima - objašnjava Bojana.

Selekcija Srbije letos je zauzela osmo mesto na Svetskom prvenstvu u Turskoj, a Vulićeva kaže da su devojke ponovo pokazale odlične igre.

- Uvek sam bila uz reprezentacijau čak i sada kada nisam išla na SP. Znam kako je to, to su jaka takmičenja, a naše devojke su dokazale da vrede.

Sledee godine je Evropsko prvenstvo a Bojana veruje da ekipa može do medalje a samim tim i plasmana na Olimpijske Igre u Riju.

- San svakog sportiste je da igra na Olimpijskim Igrama, nadam se da ću izboriti poziv za sledeću godinu da igram na EP i verujem da možemo da ne samo ostvarimo plasman već i da uzmemo medalju - veruje Bojana.

Naša seksi košarkašica otkriva i da voli da pravi selfi fotke koje često kači na fejsbuk i instagram.

- Haha pa tako je, svako od nas je pomalo narcis i voli da se slika.  Ali sve je to okej dok je umereno i normalno. Uživam u slikanju i volim da pravim fotke - rekla je Bojana.

Pogledajte ceo intervju sa našom košarkašicom.

(D. Stojmenović)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA