Parker trojkom doneo pobedu šampionu, Lejkersi sa Brajantom poraženi na startu NBA sezone! (VIDEO)

San Antonio Saprsi savladali su Dalas sa 101:100, dok je Hjuston slavio u Los Anđelesu sa 108:90 *Brajant u prvom takmičarskom meču posle povrede zabeležio 19 poena

  • 0

Počela je NBA liga i odmah drama! Šampioni San Antonio Sparsi zabeležili su pobedu u prvom meču sezone protiv Dalas Meveriksa sa 101:100, a radost im je doneo Toni Parker koji je postigao trojku, a time i konačan rezultat minut pre kraja susreta!

Parker je osim trojke zabeležio ukupno 23 poena, a pratili su ga Manu Đinobili sa 20 i Tim Dankan koji je uz 14 poena imao i 13 uhvaćenih lopti. Ovo je samo pokazatelj da će iskusni trio biti glavni predvodnici ekipe Grega Popovića i ove sezone.

Sa druge strane, Monta Elis je bio najefikasniji sa 26 poena, dok je Novicki zabeležio 18.

U drugom meču večeri, Lejkersi su poraženi od Hjustona na svom terenu sa 108:90, a u centru pažnje na ovom meču bio je Kobi Brajant, koji je posle teške povrede odigrao prvi takmičarski meč.

Crna Mamba je postigao 19 poena, ali to nije bio dovoljan odgovor Džejmsu Hardenu i bivšem centru tima iz Los Anđelesa Dvajtu Hauardu, koji su postigli 32, odnosno 13 poena.

Trebalo bi pomenuti da je Ruki u redovima Lejkersa Džulijus Rendal doživeo tešku povredu u četvrtoj deonici, a sa terena je iznet na nosilima.

NBA, rezultati:

San Antonio - Dalas 101:100

Nju Orleans - Orlando 101:84

LA Lejkers - Hjuston 90:108

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA