Zanimljiv stav trenera Rada posle izbacivanja Zvezde iz Kupa!

Strateg Građevinara priznao za šta bi ''prodao'' ovaj plasman u četvrtfinale Kupa

  • 0

Fudbaleri Rada načinili su veliko iznenađenje u osmini finala Kupa Srbije pošto su na Vračaru savladali favorizovanu Crvenu zvezdu rezultatom 1:0. Strelac odlučujućeg pogotka bio je Slavko Perović.

Trener Građevinara Milan Milanović bio je zadovoljan prolazom, ali i igrom svojih pulena koje već za vikend očekuje novi duel sa šampionom. Ovoga puta u prvenstvu.

- Kontrolisali smo igru i većinu meča smo bili bolji rival. Imala je i Zvezda svoje šanse, ali smo zasluženo prošli dalje. Za vikend nas čeka novi duela, a ja, ma koliko sam srećan zbog plasmana u četvrtfinale, menjao bih prolaz u kupu za bod u šampionaru - istakao je Milanović nakon meča.

S druge strane, na licu trenera Zvezde Nenada Lalatovića videla se briga. Ista ona koju je pokazivao i nakon mršave pobede nad Donjim Sremom.

- Imali smo nekoliko dobrih prilika. Jović je morao da da gol u finišu poluvremena i umesto da odemo na odmor sa golom viška, primili smo već iz prve šanse Rada. Potom je i Gavrić promašio sa pet metara, Katai takođe. Čestitam Radu na pobedi, a nama se događa ono što sam pričao kada sam dolazio. Da ćemo imati problema sa realizacijom - istakao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA