Vujošević opet udario, davio i psovao svog igrača! (VIDEO)

Bes zbog poraza u neizvesnoj završnici trener crno-belih je opet ispoljio na terenu i to na mladom Mihajlu Andriću

Trener Partizana Duško Vujošević ponovo nije mogao da obuzda svoj temperament na terenu i javno je napao svog igrača. Nakon što je prošle sezone uleteo na teren i davio Bogdana Bogdanovića, sada je to isto učinio i sa Mihajlom Andrićem.

Nakon poraza u neizvesnoj završnici od Hapoela u Jerusalimu, strateg šampiona Srbije je na centru igrališta dok su igrači Partizana stajali prišao mladom beku i uhvatio ga rukom za vrat uz bujicu psovki koju mu je uputio, a sve je to trajalo ne duže od pet sekundi, mada je Vujošević i na putu ka svlačionici govorio nešto Andriću.

Ne zna se šta je tačno izazvalo ovakvu reakciju stratega crno-belih da li možda zato što je Andriću dosuđen sumnjiv faul na 35 sekundi do kraja meča posle koga je protivnik preokrenuo rezultat ili njegova greška u odbrani pet sekundi pre kraja kada je Kičen postigao odlučujući koš uz dodatno slobodno bacanje.

Inače, Andrić je pružio sasvim dobru partiju uz 12 poena, šest asistencija i četiri skoka i bio jedan od boljih igrača na parketu.

U svakom slučaju, ponovo će se u javnosti pokrenuti pitanje o Vujoševićevim pedagoškim merama, ali ovo svakako ne služi na čast ni njemu, ni klubu koji trenira. Stateg crno-belih je samo još jednom pokazao da ima kratak fitilj i da ne preza od toga da se istresa nad mladim igračima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Korisnik usluga

    29. oktobar 2014 | 20:31

    Bolesnik. Užas !!!

  • vwb

    29. oktobar 2014 | 20:35

    TASKO NACIC je bol...,mrzim partizan,ali ne mogu da mrzim ovu decu,da li ste videli Andricev uplaseni pogled,dok mu je davitelj prilazio!?

  • Pera Trta

    29. oktobar 2014 | 20:31

    Dule odlazi.Srsm te bilo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA