LUDA ZAVRŠNICA NA APENINIMA: Đenova šokirala Juventus u nadoknadi, a Inter Mihinu Sampdoriju! (VIDEO)

Posle 16 uzastopnih mečeva šampion je doživeo poraz i to gorak * Sampdorija više nije neporažena u Seriji A * Roma se vratila na prvo mesto

  • 0

Ogroman podvig napravila je Đenova koja je uspela da posle serije Juventusa od 16 mečeva bez poraza u Seriji A, po prvi put natera igrače "stare dame" da napuste teren pognute glave i to ni manje ni više nego pogotkom u četvrtom minutu sudijske nadoknade, 1:0.

Šampion Italije nije znao za neuspeh još od marta ove godine i poraza od Napolija, ali sada su na najgori mogući način prekinuli njihov niz fudbaleri Đenove. Luka Antonini je heroj "grifona", jer je upravo on uspeo u nadoknadi da savlada Bufona, mada ostaje dilema da li je bio u ofsajdu ili nije.

Ovaj kiks Juventusa na najboljio način iskoristila je Roma koja se rutinskom pobedom nad Ćezenom 2:0, izjednačila na prvom mestu tabele sa "starom damom", a interesantno je da ova dva tima imaju istu gol razliku 16:4.

Matija Destro je doneo prednost "vučici" vrlo rano, već u osmom minutu, a trijumf je potvrdio Danijele De Rosi desetak minuta pre kraja posle sjajne asistencije saigrača.

Sampdorija Siniše Mihajlovića doživela je prvi poraz ove sezone i to slično kao Juventus. Samo što je ekipa našeg bivšeg selektora ostala bez boda protiv Intera nakon što je Ikardi sa penala u 90. minutu doneo pobedu "neroazurima".

Serija A, 9. kolo:

Utorak

Sasuolo - Empoli 3:1

Sreda

Atalanta - Napoli 1:1

(Denis 57 - Iguain)

Kaljari - Milan 1:1

(Ibarbo 24 - Bonaventura 34)

Fiorentina - Udineze 3:0

(Babačar 44, 70, Valero 80)

Đenova - Juventus 1:0

(Antonini 90+4)

Inter - Sampdorija 1:0

(Ikardi 90p)

Palermo - Kjevo 1:0

(Rigoni 81)

Roma - Ćezena 2:0

(Destro 8, De Rosi 81)

Torino - Parma 1:0

(Darmijan 10)

Četvrtak

Verona - Lacio 20.45

Tabela: Juventus 22, Roma, 22, Udineze 16, Sampdorija 16, Lacio 15(-1)... Ćezena, Kjevo 4, Parma 3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA