Da li je namešten Partizanov meč? Mafijaš na 100 evra zaradio 11.250. Član kladioničarske mafije se kladio na Jagodinu! (VIDEO)

Čovek koji zarađuje na nameštenim fudbalskim mečevima navodno je pogodio da će Ćurani naneti prvi poraz crno-belima u JSL. U Partizanu kažu da je u pitanju - budalaština!

  • 44

Osim Jagodine, koja je zabeležila tri boda, Crvene zvezde i Vojvodine koji su takođe profitirali, porazu Partizana u poslednjem kolu protiv Ćurana (1:0) navodno se obradovao i Singapurac Vilson Raž Perumal, bivši član kladioničarske mafije koji živi od nameštanja mečeva.

Naime, čovek koji je uhapšen u Finskoj, a zatim postao i svedok saradnik, navodno je zaradio 11.250 evra na pobedu Jagodine protiv crno-belih, s tim da je uhvatio i prelaz iz 2-x na meču Debrecin - Ferencvaroš (2:2).

- Ko zna da li su ti mečevi bili namešteni. Ja sam samo čuo neke informacije o njima. Ako želite informacije o nekim nameštenim utakmicama, potražite ih u Africi. Tamo 60-70 odsto ekipa i igrača želi da zaradi dodatni novac - reči su Perumala.

Međutim, predsednik Jagodine Goran Milanović i potpredsednik Partizana Ratomir Babić istakli su, u izjavi za Informer, da su u pitanju budalaštine.

- Ne znam ništa o tome. Pravo da vam kažem, nisam čuo za singapursku mafiju u fudbalu, a ni za pomenutog čoveka. Možda je imao informacije o kvalitetima Jagodine i verovao u njih - istakao je Milanović, dok je Babić dodao:

- To su budalaštine koje ne želim ni da komentarišem. Evo, baš smo i mi komentarisali kako je Partizan izgubio utakmicu i koliko nas je to koštalo u bodovnom smislu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    30. oktobar 2014 | 12:49

    Au pa ovo ispada kao da ni jedan klub ne sme da pobedi zvezdu ili partizan u ovom slucaju,odmah teorije zavere neke,namestanja Pa onda najbolje neka igraju samo zvezda i partizan a ostale klubove neka izbace Strasno i tuzno Stvarno fudbal treba zabraniti neko vreme u Srbiji

  • Xs

    30. oktobar 2014 | 11:15

    Ma gde bi namestili ma ajde! Ipak je ovo Srbija!

  • Kos je ziv

    30. oktobar 2014 | 12:48

    Tipicna prica iz Udbinih i Kosovih knjiga / iz Zvezdine radionice /..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA