ZEZANJE U SVLAČIONICI: Dok Zvezdin igrač daje izjavu, saigrač mu namešta rogove! (VIDEO)

Odlična atmosfera među crveno-belima posle pobede nad Valensijom

  • 12

Nova pobeda na domaćem terenu u Evroligi pred hiljadama navijača u "Areni". Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da nanesu poraz Valensiji, i to ubedljiv.

Nemanja Dangubić je doprineo sa pet poena, a posle meča je istakao važnost drugog trijumfa u grupi.

- Jako bitna pobeda za nas posle kiksa protiv Neptunasa. Bilo je jako bitno da odbranimo naš teren. To smo radili, kontrolisali smo meč 40 minuta. Mislim da smo zasluženo pobedili jednu kvalitetnu ekipu Valensije. Zahvalio bih se navijačima koji su opet došli u velikom broju. Mnogo nam to znači, oni su nas nosili 40 minuta. Nadam se da ćemo u narednom periodu nastaviti da pobeđujemo zajedno - rekao je Dangubić.

Zvezdin bek je ipak svestan da su poslednji minuti meča mogli da odigraju bolje i sačuvaju razliku više od 20 razlike.

- U jednom trenutku smo imali i nerealnu razliku od 23 poena. Došlo je do malog pada. Potrudićemo se da u ostalim mečevima da smanjimo te padove i igramo koncentrisano svih 40 minuta. Reakcija trenera bila je opravdana.

Sledi ABA liga i težak meč sa podgoričkom Budućnošću u Beogradu, a potom gostovanje Olimpijakosu.

- Moramo da se pripremimo mnogo dobro za ova dva dana za njih. To će biti derbi prvog dela lige. Maksimalno ćemo se spremiti za njih, a onda ćemo da razmišljamo o Olimpijakosu - rekao je Nemanja Dangubić, kom je u jednom trenutku iza leđa prišao Branko Lazić kako bi se našalio sa nameštanjem "rogova".

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA