Čirlidersica Zvezde zamalo se najstrašnije polomila pred punom Arenom! (FOTO)

Umesto da još jedna koreografija protekne perfektno u zvezdanoj evroligaškoj večeri, pogledajte šta se dogodilo s lepoticom koja zabavlja Zvezdine navijače

  • 22

Perfektno crveno-belo veče u Areni umalo da poremeti situacija s pauze između četvrtina, kad je jedna od Zvezdinih čirlidersica skoro pa celom težinom pala na parket posle lošije odrađenog dela tačke!

Devojke koje poslednje dve godine oduševljavaju navijače Zvezde na domaćim i evropskim mečevima (podsećamo vas da su svojevremeno oduševljavale i provokativnim plesom) imale su peh koji se na svu sreću nije završio težom povredom lepotice.

A mogao je.

Jer, devojke su prilikom koreografije koleginicu vinule dosta visoko. Međutim, računica nije bila dobra, pa je ova plavuša završila na parketu.

Tačnije, nije punom težinom pala na parket kao što se u prvom trenutku pomislilo u Areni.

Naš fotoreporter Marko Todorović nikad ne spava, pa je ovekovečio je ovaj trenutak spasavanja čirlidersice Zvezde, koja je imala puno sreće u četvrtak uveče.

To ne umanjuje sve ono što su ove lepotice uspele tokom svojih tačaka, a dovoljno je pogledati na koji način je jedna od Zvezdinih igračica visila iz koša, pa da pomislite koliko su razgibane i hrabre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    31. oktobar 2014 | 12:58

    Presekao sam se kad sam sinoc u Areni video ovaj pad. Na sledecoj pauzi ponovile su istu tacku, bez greske :-)

  • Hehe

    31. oktobar 2014 | 12:47

    Joj što nisam lopta (na onoj zadnjoj slici) pa da me bace u obruč...

  • meks

    31. oktobar 2014 | 12:52

    dok sam sam igrao ( drugi sport isto čirliderke) nikad nisam shvatio njihovu svrhu .. vise su smetale - zauzimale prostor u autobusu - sklanjale paznju igrača ...sada kao posmatrač sam shvatio ... sportski striptiz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA