DA LI ĆE ROBI UDARITI NA HRVATE? Azerbejdžanci ga vide kao selektora!

Legendarni fudbaler potvrdio da su ga iz FS Azerbejdžana već kontaktirali, ali da ništa konkretno nije ponuđeno

  • 1

Bivši igrač i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki mogao bi da preuzme mesto selektora fudbalske reprezentaciju Azerbejdžana.

- Istina je, sastali smo se ove nedelje u Francuskoj. Rekli su mi da su zainteresovani i da me žele videti na toj poziciji. Ništa konkretno nije mi ponuđeno, samo su mi rekli da sam jedan od kandidata. Meni još uvek nije u planovima odlazak u Baku - otkrio je Prosinečki za sajt Azerisport.com.

Mesto selektora reprezentacije Azerbejdžana upražnjeno je nakon što je nemački stručnjak Berti Fogts otpušten posle teškog poraza od Hrvatske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope (6:0).

Prosinečki je po završetku igračke karijere radio kao pomoćnik selektora reprezentacije Hrvatske, a potom je vodio Crvenu zvezdu i turski klub Kajzeri. Bez posla je od novembra prošle godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni Gruja

    31. oktobar 2014 | 20:36

    Robiju sve najbolje u daljoj karijeri. Učinio je mnogo za Zvezdu. I još bi više da ga baksuzi ne oteraše. Zato nas sad pobeđuju i timovi iz seoske lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA