SO NA RANU: Navijači Čelsija prozivali Džerarda zbog famoznog pada (VIDEO)

Kapiten Liverpula na udaru domaćih navijača koji su jedva dočekali da ga podsete na prošlogodišnji kiks

  • 0

Sećate li se pada Stivena Džerarda prethodne sezone kada se okliznuo, dozvolio Dembi Ba da iskoristi njegov kiks, svrgne Liverpul sa prvog mesta i ostavi ga bez titule? E, pa Čelsijevi navijači sigurno nisu zaboravili kako su se smejali tuđoj nesreći proletos na Enfildu.

Međutim, nisu zaboravili ni na ovom novembarskom duelu. Čelsi i Liverpul igraju derbi meč 11. kola Premijer lige. Rezultat na poluvremenu bio je 1:1, a upravo tokom prvih 45 minuta Stamford Bridžom se orila pesma koja je Džerarda podsećala na ono što je uradio prošle sezone.

- Steve Gerrard, Gerrard, he slipped on his fucking arse. He gave it to Demba Ba. Steve Gerrard, Gerrard - ili u prevodu - Stiven Džerard, Džerard, okliznuo se na svoje du*e. Dao ga je Demba Ba. Stiv Džerard, Džerard- grmelo je, prema izveštajima engleskih novinara, na stadionu Čelsija.

Zanimljivo, Čelsijevi fanovi su ovu pesmu vežbali i tokom meča Lige šampiona protiv Maribora, a poslušajte kako je to izgledalo u Sloveniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA