Tomislav Karadžić uzvratio udarac opoziciji!

Na sednici skupštine Fudbalskog saveza Regiona Zapadne Srbije usvojena je odluka kojom je statut usklađen sa statutom nacionalnog saveza

  • 4

Skupština Fudbalskog saveza Regiona Zapadne Srbije na sednici u Kragujevcu jednoglasno je usvojila odluku o izmeni i dopuni statuta, kojom je statut usklađen sa statutom nacionalnog saveza.

Ujedno, na sednici Skupštine data je podrška aktuelnom predsedniku Žarku Stevanoviću.

Shodno tome, po pitanju donošenja odluke o raspisivanju vanrednih izbora i sazivanju Skupštine radi razrešenja predsednika Saveza i članova organa i tela koje bira Skupština može se izjašnjavati po isteku roka od 12 meseci od dana prethodnog odlučivanja po tom pitanju.

Sednici je prisustvovalo 46 delegata, a među pozvanim gostima bili su predsednik i generalni sekretar FSS, Tomislav Karadžić i Zoran Laković, kao i potpredsednik FŠ i predsednik Regiona Istočne Srbije Goran Milanović.

Ranije danas u Nišu je održana Skupština Regiona Istočne Srbije, na kojem je takođe doneta odluka o usaglašavanju statuta sa statutom FSS.

Ovim je Tomislav Karadžić uzvratio udarac opoziciji i stavio jasno do znanja da će ga teško smeniti sa funkcije predsednika FSS. Trenutno obe struje drže po dva regiona, ali je Karadžićeva predsnot to što Istok i Zapad imaju veći broj delagata u Skupštini FSS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    11. novembar 2014 | 21:10

    Bravo Tole! Nedaj lopovima I kriminalcima da te smene.

  • Proka

    11. novembar 2014 | 21:13

    Tole drži većinu u FSS. Ne vidim način da ga neko smeni. Zvezda neka pređe na plan C ....a to je ljubljene ruke Toletove.

  • Vanja

    11. novembar 2014 | 21:29

    Bravo sledece godine promenite u dozivotni mandat gospodina karadzica jel ipak je on najposteniji i nema niko bolji da ga nasledi.mogao bi lakovic da zavrsi da sledece godine predsednik saveza bude dik advokat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA