Luković: Moja je greška što odmah nisam stopirao priču oko Zvezde!

Neće bivši defanzivac Zvezde koji trenira na Marakani igrati u subotu na oproštaju Dejana Stankovića, jer ne želi da "potpiruje priče" o povratku među crveno - bele

  • 6

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Aleksandar Luković smatra da je Dejan Stanković obeležio poslednje dve decenije srpskog fudbala i da zaslužuje punu Marakanu na sutrašnjem oproštaju.

Stanković, nekadašnji Zvezdin kapiten i rekorder po broju utakmica za državni tim oprostiće se sutra od crveno-belog dresa na prijateljskoj utakmici sa Udinezeom, gde trenutno obavlja funkciju asistenta trenera Andree Stramaćonija.

ŠTA SU OGNJENOVIĆ I PANTELIĆ REKLI I DEJANU STANKOVIĆU? (VIDEO)

- Stanković je moj veliki prijatelj i igrač koji je obeležio skoro dve decenije srpskog fudbala. Kada se pogleda njegova karijera, klubovi u kojima je igrao, trofeji, zaslužuje da sutra dođe veliki broj navijača na Marakanu - izjavio je Luković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je objasnio da ne postoji ni najmanja šansa da zaigra sutra u crveno-belom dresu, jer ne želi dodatno da potpiruje priče o povratku na Marakanu.

- Kada bude nešto konkretno, reći ću. Možda je moja greška bila što odmah nisam stopirao tu priču - rekao je Luković, koji nakon isteka ugovora sa Zenitom trenira sa Zvezdom.

Utakmica između Crvene zvezde i Udinezea igra se sutra od 17 sati.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarkoMB

    14. novembar 2014 | 16:37

    Dosadni su bre više sa ovim likom! On da nešto vredi igrao bi negde... Zadnjih par godina ne igra nigde i jedino ga Zvezda hoće! E, pa ne treba ni nama takav!

  • Nikola

    14. novembar 2014 | 13:15

    Takav nam i ne trebas!

  • Smart

    14. novembar 2014 | 15:29

    Covek bi u Partizan ali Partizan ga nece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA