Partizan pronašao plejmejkera? Najbolji strelac Bundeslige stiže među crno-bele! (VIDEO)

Amerikanac Keron Džonson stigao je u Beograd i ukoliko prođe lekarske preglede potpisaće ugovor sa crno-belima

  • 17

Košarkaši Partizana konačno dobijaju plejmejkera! Amerikanac Keron Džonson stigao je u Beograd, a ukoliko uspešno prođe lekarske preglede trebalo bi da potpiše ugovor sa crno-belima!

Džonson je ove sezone u Bundesligi beleži 20,5 poena i 3,6 asistencija po utakmici, uz 59 odsto pogodaka za dva poena i 43 odsto ubačenih trojki.

Iako je menadžer Amerikanca Sem Porter demantovao ovu informaciju za sajt "Sportando", kako saznajemo, Džonson je danas bio na pregledima na Vojno medicinskoj akademiji, pa i dalje postoji mogućnost da se ovaj transfer ostvari.

Pogledajte neke od poteza potencjalnog plejmejkera Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    18. novembar 2014 | 22:12

    I on će, verovatno, igrati džabe kao i Mačvan,Luka Bogdanović,Milutinović... Iskreno meni je drago da se Partizan pojača jer ne želim da naši klubovi pate,ali nemoj da nam vređati inteligenciju sa izjavama kako će neko igrati za male pare jer voli Partizan i slično. Svi igraju za lovu i od toga žive,isto kao što i ja radim za novac,iako mi je poslodavac vrlo drag.

  • savo radusinović najbolji pevač

    18. novembar 2014 | 23:22

    dok ne potpiše ne verujem daj bože da je istina kakav got da je biće mo bolji sto puta

  • Zoks

    18. novembar 2014 | 22:48

    Amerikanac razmislja, ma sta cu u ovoj bednoj Nemackoj, idem ja u Srbiju, dobicu 20 evra po utakmici, i Bog da me vidi. A i zamislite , najbolji strelac Bundes lige, a niko ga nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA