NISMO SAMO MI DIVLJALI U ĐENOVI! Albanci uletali u teren da se grle sa svojim fudbalerima! (VIDEO)

Srpski navijači su pre četiri godine napravili incidente u Đenovi, a sada su nerede izazvali navijači Albanije koji su uletali u teren tri puta * Meču prisustvovalo čak 15.000 Albanaca

  • 12

Samo četiri godine od divljanja srpskih navijača u italijanskoj Đenovi, pristalice Albanije su ponovile incidente.

Na prijateljskoj utakmici sa Italijom tri puta su uletali na teren, a sve sa željom da se pozdrave fudbalerima Albanije i posebno sa kapitenom Lorikom Canom, koga smatraju za junaka prekinutog meča u Beogradu sa Srbijom.

Fudbalska reprezentacija Italije pobedila je Albaniju sa 1:0, a meč je obeležen incidentnim ponašanjem albanskih navijača.

Utakmici je prisustvovalo 24.000 gledalaca, od kojih čak 15.000 Albanaca, koji su u u tri navrata uletali na teren.

Prilikom prvog prekida u 25. minutu jedan albanski navijač se bacio na kolena Cani sa zastavom Albanije sa željom da dobije autogram.

Cana mu se potpisao na zastavu, a potom ga zagrlio. On je potom napustio teren uz ovacije albanskih navijača sa tribina. Obezbeđenje nije reagovalo, a on je bez ikakvih problema napustio teren i vratio se na tribine.

Drugi prekid se dogodio kada je jedan od albanskih navijača insistirao da poljubi Lenjanija. Treći prekid je usledio kada je jedan Albanac sišao sa tribina i želeo je da se pozdravi sa Canom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA