OD PEVANJA DO MRAKA PRED OČIMA: Evo šta rade fudbaleri kad se napiju! (VIDEO)

Njih desetorica su svetskim medijima bili najzanimljiviji kad je u pitanju ponašanje u alkoholisanom stanju

  • 3

Fudbaleri i sladak život. Sve imaju kad se domognu svetske slave i ogromnih plata u najjačim klubovima Evrope. I kad je prilika i kad nije, znaju da uživaju u čarima alkohola. Čak i kad ga prekomerno unose.

Kao i svi mi, i oni su ljudi, pa tako pojedini fudbaleri prave incidente kada se zanesu, neki pevaju iz sveg glasa, napadaju devojke, a neki zaspu jer ne znaju gde se nalaze...

Njih desetorica su svetskim medijima bili najzanimljiviji kad je u pitanju ponašanje u alkoholisanom stanju.

10. SERHIO RAMOS

Španski mediji tvrde da fudbaler madridskog Reala obožava da ljubi sve oko sebe kada se napije. Imao je dosta dobrih razloga za to poslednjih godina, sa peharima Svetskog i Evropskog prvenstva, kao i onaj namenjen osvajaču Lige šampiona.

9. FRENK LAMPARD

Nekadašnji igrač Čelsija je uvek bio fudbaler za primer, ali je u septembru 2001. godine to ozbiljno doveo u pitanje. On se na aerodromu "Hitrou" rugao američkim turistima i vređao ih. I to kada su svi letovi otkazani zbog terorističkih napada 11. septembra u Njujorku i Vašingtonu.

Lampard je pre toga bio na pijanci punih pet sati, pre nego što se vratio u hotel i nastavio da smeta gostima. Menadžer hotela je ponašanje opisao kao "odvratno".

Nakon toga su Čelsijevi fudbaleri bili dobrano kažnjeni zbog takvog postupka, a Lampard nije igrao na narednoj utakmici sa Levskim u Bugarskoj.

8. NIKLAS BENDTNER

Ne bi bilo uredu da ovakva lista prođe bez jednog od najkontroverznijih fudbalera današnjice.

U Kopenhagenu je danski fudbaler, koji je Srbiji nedavno dao dva gola, napravio incident kada je, naravno pijan, skinuo pantalone i počeo da se trlja o taksi vozilo.

Navodno, Bendtner je počeo da bičuje vozilo svojim kaišem, a vozača je nazvao "malom ku***m". Morao je vozač na kraju da zove policiju.

7. VEJN RUNI

Nekoliko puta je zvezda Mančester junajteda uhvaćen kako puši dok pije, a potom na ulicama urinira.

Međutim, kapiten Engleske je ipak jedan od onih koji najviše uživa u tome da peva kada se napije. Tako je ostalo zabeleženo kako peva uz pesmu benda Stereofoniks. Kaže se i da je viđen kako ludo đuska uz hitove Majkla Džeksona kada pravi žurke sa svojim prijateljima.

6. BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER

Voli i novi kapiten Nemačke da peva. Njegova pijana epizoda nam je poznata od jula ove godine, kada je Bajernov fudbaler snimljen kako peva pesmu koja vređa najvećeg rivala minhenskog kluba, Borusiju Dortmund.

Dortmund je prihvatio je izvinjenje novog dečka Ane Ivanović zbog uvredljivih stihova na račun “milionera” i ponudio čak da mu plati časove pevanja. Nema nikakve zle krvi, naprotiv, Švajnštajger će naslediti kapitensku traku od Filipa Lama u reprezentaciji, jer je jedan od najzaslužnijih za poboljšanje odnosa igrača dva kluba.

5. ANDREA PIRLO

Od kada je prešao u Juventus 2011. godine, iskusni vezista osvaja titule u Seriji A. Dakle tri godine zaredom treba proslaviti to što si najbolji u Italiji.

Međutim, kada su Juveovi igrači proslavljali poslednju titulu u Torinu vozeći se otvorenim autobusom, Pirlo je bio toliko pijan da je u jednom momentu prosipao alkohol po okupljenim navijačima, a onda je zaspao u autobusu, ne znajući više gde se nalazi.

4. DAVID LUIZ

Bivši fudbaler Čelsija je veoma pobožan momak, ali kad osvojite Ligu šampiona kao što je njegov bivši klub to uradio 2012. godine, greota da ne popijete koju u to ime.

Brazilskom igraču su se mnogi smejali zbog kreveljenja tokom intervjua nakon pobede u finalu, a saigrači su govorili da tokom proslave sadašnji defanzivac PSŽ-a voli da igra sambu i da peva iz sveg glasa kad popije koju (više).

3. DŽON TERI

Kapiten Čelsija prosto voli da uživa u prekomernom ispijanju alkohola, što su engleski tabloidi svaki put znali da iskoriste. Verovatno će ga do kraja života pratiti afera koju je imao sa devojkom najboljeg druga.

Uz to, Teri je nebrojano puta urinirao i imao ostale ispade na javnim mestima, a jedna Ruskinja ga je optužila da je pokušao da je odvede u krevet, i to naočigled njenog dečka.

2. MARIO BALOTELI

Apsolutni pobednik kada su u pitanju skandali u noćnim klubovima. Savršen primer kontroverznog fudbalera. Izdvaja se ono jedno veče kada je fudbaler Liverpula tek tako upao u ženski zatvor, iz znatiželje, da bi video kako to izgleda zatvor u kom su samo žene.

Tek usput upropasti po koji sportski auto, banči do ranog jutra dan pred utakmicu...

1. LIONEL MESI

Argentinac je tih i skroman i ne pravi incidente, iako voli da pije. Međutim, nemamo često priliku da to vidimo, pa je onaj momenat od 2009. godine jedan od najinteresantnijih, spontanih momenata koje je kamera uhvatila, i koji dokazuje da je i Mesi samo čovek.

Tokom proslave Barselonine titule i vožnje otvorenim autbousom, Mesi je na katalonskom jeziku pevao "Živela Barsa, živela Katalonija, živela Argentina"!

I interesantno, kad se napije, Mesi govori isključivo na katalonskom jeziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA