Lalatović zamera igračima samo na jednoj stvari!

Trener Crvene zvezde smatra da njegova ekipa može da osvoji titulu, bez obzira što kaska za Partizanom šest bodova

  • 12

Finiš polusezone nije po meri navijača Crvene zvezde. Partizan je obezbedio jesenju titulu, a zaostatak za večitim rivalom je šest bodova, a ostalo je još dva kola. Trener crveno-belih Nenad Lalatović ne beži od odgovornosti.

- Ako neko mora da bude kriv, neka sam ja. Pogledajte suđenje u Kruševcu i Kragujevcu, ali ne smemo da se bavimo drugima. Najmanji je problem da odem, ukoliko uprava bude smatrala da je to rešenje. Biću ovde dokle god sam potreban Crvenoj zvezdi - poručio je Lalatović u intervjuu za "Žurnal".

Kada je u pitanju oduzimanje kapitanske trake Nikoli Mijailoviću...

- Kad se u kući posvađam sa ženom, ne idem po komšiluku da pričam šta se dogodilo. Ko god je u Crvenoj zvezdi mora da znada bi prljav veš morao da ostane u svlačionici. Tako sam naučio u sedmoj godini, držim se tog princima i do dana današnjeg - rekao je Lalatović, koji je naveo razloge za poziciju na tabeli.

- Otišli su nam Mrđa, Dauda, Ninković, Kelhar, Kasalica, Bajković... I Milijaš posle trećeg kola. Povredio se Petković, nismo prošli pripreme u kompletnom sastavu. Veliki su to problemi. Jedino zameram fudbalerima na izostanku mirnoće u završnici akcija.

Na kraju je Lalatović poslao jasnu poruku:

- Možemo da dođemo do titule, iako zaostajemo šest bodova. Svakom zvezdašu trebalo bi da bude jasno da od nje nećemo imati ništa ako ponovo naše komšije igraju kvalifikacije za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA