Ćerka prvog čoveka Zvezde muva fudbalera Partizana? (FOTO)

Fotka iz noćnog života Partizanovog klinca i Maše Terzić govori više od reči

  • 18

Zli jezici bi rekli da će u Crvenoj zvezdi iskorostiti ovo prijateljstvo kako bi privoleli mladog Danila Pantića da pređe iz Zvezde u Partizan.

Mi vam samo notiramo da su u noćnom provodu, nedavno zajedno uhvaćeni Danilo Pantić, talentovani fudbaler Partizana i Maša Terzić, ćerka prvog operativca Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Da li je prijateljstvo u pitanju ili nešto više, pokazaće vreme, ali je činjenica da Danilo Pantić u poslednje vreme (zbog manje povrede) nije na raspolaganju treneru crno - belih Marku Nikoliću.

Pantić, rođen 1996. godine poslednji meč u dresu Partizana je odigrao u pobedi protiv Vojvodine (osam minuta). Nezvanično, spominje se da je osim povrede, razlog za neigranje fudbalera i taj što još nije potpisao novi ugovor, na koji ga poslednjih meseci ubeđuju u Partizanu.

Mašu Terzić smo u poslednjih godina u nekoliko navrata spominjali u vezi i raskidima sa Veljkom Ražnatovićem, sinom Cece Ražnatović.

Zanimljivo, u tom periodu bila je i verena sa pomenutim mladićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    28. novembar 2014 | 20:01

    Сине ако мислиш да будеш фудбалер у кревет пре 10 сати!Ако хоћеш да будеш "градска фаца" слободно настави тако па ћеш онда као Џиги цео живот у Партизану да ме нервираш!

  • bbb

    28. novembar 2014 | 19:51

    ne mogu zaspat sad zbog ove informacije

  • Pedja

    28. novembar 2014 | 22:32

    Decko u poslednje vreme ne lici na sebe,ne moze da se prepozna na terenu.Znaci da je izmedju nocnog zivota i sportske karijere izabrao ovo prvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA