NIKOLIĆ: Srpski fudbal je dotakao dno! Pogode vas petardom u glavu, a za prigovor se dobija isključenje! (VIDEO)

Trener crno-belih Marko Nikolić smatra da su jučerašnje i današnje situacije u srpskom fudbalu dokaz očajnog stanja

  • 32

Fudbaleri Partizana ni četvrti put u Novom Pazaru nisu uspeli da osvoje tri boda, jer je meč završen remijem 1:1, a trener crno-belih Marko Nikolić posle meča nije krio nezadovoljstvo rezultatom, ali i uslovima u kojima je odigran meč.

- Nismo uspeli da pobedimo u Novom Pazaru, verovatno nismo ni zaslužili nekim odgovom na agresivnost domaćina uslove na terenu, iako smo rano postigli gol i imali dve tri situacije da rešimo utakmicu. Pogotovu je bila zrela ta šansa Andrije Živkovića, ali je golman Novog Pazara izrastao u junaka utakmice - rekao je Nikolić, koji je u desetom minutu utakmice pogođen petardom:

- Treba zadržati neki nivo, u ovim uslovima koji vladaju u srpskom fudbalu. Ja mislim da je juče i danas srpski fudbal dotakao najniže grane u istoriji sa svim događanjima, ali to nije opravdanje za nas. Mi smo i u ovim uslovima posle vođstva od 1:0 trebali da pobedimo utakmicu - rekao je trener crno-belih i dodao:

- Čak i ako te pogodi petarda u glavu, raznese sako i džemper, za malo verovatno i neki deo tela, a onda se dobije isključenje za prigovor. Mislim da sudija nije umeo da kontroliše ovu utakmicu u ovakvom ambijentu na ovakvom terenu - rekao je Nikolić.

Trener crno-belih istakao je da ambijent u Novom Pazaru nije lep.

- Nije lep ambijent. Moramo da kažemo istinu. Jeste pun stadion, ali mnogo je parola koje nemaju veze sa sportom i to nije dobro. Mnogo je bilo prekida, stvari i ljudi u terenu i oko njega, kojima tu nije mesto - zaključio je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    30. novembar 2014 | 15:50

    Jeste da sam Zvezdas.Ali celavi je poptuno upravu.

  • JS

    30. novembar 2014 | 15:58

    Nisam navijac Partizana. Ne bih da izgleda da ih branim. Ali onakvo poljance, ponasanje publike I igraca se stvarno ne moze vise tolerisati. Treba preduzeti ozbiljne mere, Tu su najodgovorniji FSS I drzava Srbija. Da se najzad radujemo I uzivamo u nadigravanju.

  • Realni

    30. novembar 2014 | 19:58

    A zasto se nisi javio kada je Lalatovic pogodjen u glavu u Ks. Da nema mesanja politike u sportu,nk partizan ne bi osvojio ni jednu titulu,a ne bi ni postojao. Znaju to dobro Ruzic,Djuric,Karadzic,i grobari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA