Konačna odluka o žalbi Srbije brže nego što ste očekivali!

UEFA će odluku o žalbi povodom prekinutog meča između Srbije i Albanije saopštiti najkasnije do srede 3. decembra

  • 0

Komisije za žalbe UEFA održala je sastanak povodom žalbi FS Srbije i FS Albanije na odluke Kontrolne i disciplinske komisije UEFA, a sve zbog prekinute utakmice između Srbije i Albanije održane 14. oktobra.

Sastanak je završen u utorak oko 16.00 sati i predstavnici oba saveza su obavešteni da će operativni deo odluke Komisije za žalbe UEFA biti saopšten najkasnije do srede 3. decembra 2014. godine. Pisano obrazloženje donesene odluke biće dostavljeno u oba saveza najkasnije do 25. decembra 2014. godine.

Na početku današnje sednice najpre je obavljeno saslušanje svih nadležnih po ovom pitanju. Usmeno su saslušani sudija utakmice Martin Etkinson, delegat utakmice Hari Bin, ekspert UEFA za bezbednost i sigurnost Keni Skot, kao i komesar FS Srbije Milivoj Mirkov. U sastavu delegacije FS Srbije bili su još generalni sekretar Zoran Laković, zamenik generalnog sekretara Nebojša Ivković i članovi pravnog tima. Saslušani su i predstavnici FS Albanije.

Saslušanju je prisustvovao i disciplinski inspektor UEFA Miguel Lietard Fernandez Palasios. Po završetku saslušanja i tog dela sednice, tročlano veće Komisije za žalbe UEFA se povuklo na zatvoreni sastanak. Po dobijanju pisanog obrazloženja, zainteresovane strane će imati zakonski rok od 21 dan za podnošenje eventualne žalbe Nezavisnom sportskom sudu u Lozani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA