Raduljica napušta Kinu i seli se u Galatasaraj?

Turski tim, prema navodima tamošnjih medija, već je poslao ponudu menadžerima srpskog košarkaša

  • 9

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica na dobrom je putu da napusti Kinu i preseli se u Evropu. Tačnije Tursku, čiji Galatasaraj je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Tako se barem može naslutiti nakon vesti koje su preneli turski mediji, ali i informacije koju je podelio poznati sportski novinar Dejvid Pik. Odlazak Fulkana Aldemira iz Istanbula otvorio je opciju angažovanja Raduljice kom će konkurenciju praviti Amerikanac Patrik Jang.

Jedini problem mogla bi da predstavlja činjenica da je Galata u maloj finansijskoj krizi, ali i nedavno ubistvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu posle čega su navijači ovog turskog kluba i dalje nastavili sa provokacijama.

Ukoliko Raduljica pristane da obuče dres Galatasaraja, to bi bio njegov povratak u Tursku gde je ranije nosio dres Efesa. Trenutno i dalje ima ugovor sa Šandoganom, ali je trener tog kineskog tima nedavno istakao da je srpski košarkaš lenj.

Pročitajte i šta je Raduljica rekao povodom eventualnog prelaska u Galatasaraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nema šanse

    2. decembar 2014 | 18:37

    Prvo oni nemaju para,raspadaju se,a drugo on je patriota.Kod ovih zlotvora ne bi nikada otišao.Ni jedan Srbin više ne treba da ode u Galatasaraj.Mrze Srbe njihovi navijači,čak to i ne kriju,pri tom ubice su...a zovu nas i bez nas ne mogu.Srbin nikad u Galatasaraj!

  • RSrbin

    2. decembar 2014 | 18:17

    Nema nista od toga

  • ДЕЛИЈА ЗАУВЕК

    2. decembar 2014 | 18:07

    НЕ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA