Skener jesenje magije Petra Škuletića, Partizanovog novog rekordera! (VIDEO)

Napadač crno-belih postigao je 21 pogodak ove jeseni čime je prestigao Klea po broju golova u prvom delu sezone

  • 8

Nova istorija Partizana je ispisana, a potpisao ju je Petar Škuletić. Napadač crno-belih postigao je dva pogotka u ubedljivom trijumfu protiv Borca iz Čačka čime je uspeo da prestigne Brazilca Klea po broju golova postignutih u jesenjoj pousezoni.

Centarfor vicešampiona Srbije, koji je po dolasku u Humsku dobio nadimak Škuntelar po ugledu na holandskog reprezentativca, uspeo je u svim takmičenjima u ovoj polusezoni čak 21 put da se upiše u strelce čime je za jedan pogodak nadmašio učinak brazilskog fudbalera iz vremena kada je nosio tima iz Humske.

Momak koji je prošao sve mlađe kategorije Partizana, ali je zaobilaznim putem došao do dresa u seniorskoj konkurenciji, u Superligi Srbije 14 puta je zatresao mrežu, dva puta u nacionalnom Kupu i pet u evropskim takmičenjima.

Podsetimo da je u JSL redom tresao mreže Radničkog iz Niša, Donjeg Srema, Rad, Čukaričkog, Radničkog iz Kragujevca, Mladosti, Vojvodine, Spartaka, Napretka i Borca, u Kupu protiv Sloge i Rada i u kvalifikacijama za Ligu šampiona HB Toršavna i Ludogoreca i Ligu Evrope protiv Nefčija.

Zaista neverovatan za naše prilike kuriozitet, jer se vrlo dobro zna da u našem fudbalu napadači i nisu nešto preterano efikasni zbog čega ovaj Škuletićev učinak dobija na značaju. On će imati priliku i da popravi svoj rekord, jer mu je do kraja jeseni ostao još jedan duel i to protiv Asterasa u Humskoj, u četvrtak u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    7. decembar 2014 | 17:54

    Bravo Skuleta,jos samo da ga zabijes komsinici u derbiju i to je to.

  • peki

    7. decembar 2014 | 17:26

    au sta uradi covece,koj kompleks nabi komsinici pa ti vise golova nego svi oni zajedno,.

  • Savica

    7. decembar 2014 | 17:53

    To je odlucujuca prednost. SKULETIC PROTIV ZVEZDINOG FALKAAAA 20 --/ --- 00000 golova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA