Fudbaler kom su navijači Zvezde rekli NE, prelazi u Hertu!

Iskusni vezni fudbaler Voždovca, Stefan Babović, na meti je berlinskog Bundesligaša koji žele već na zimu da ga vide u svojim redovima

  • 11

Pune dve godine jedan od najaktuelnijih igrača tokom svakog prelaznog roka u Srbiji je Stefan Babović. Fudbaler koji je ponikao u Partizanu i za koga se u više navrata interesovala Crvena zvezda blizu je novog odlaska u inostranstvo.

Za njegove usluge zainteresovana je Herta. Sa sedam golova na 12 utakmica Babović je ubedljivo najbolji pojedinac kluba sa Dušanovca. Tehnički direktor Zmajeva Goran Grkinić potvrdio je da za odličnog vezistu vlada interesovanje evropskih klubova.

- Kontaktirali su ga ljudi iz Herte pre dve nedelje, a ta opcija je još uvek otvorena. Interesuje se još klubova za Babovića, ali još uvek nema konkretne ponude. On je izrazio spremnost da u Voždovcu ostane do kraja leta i učini sve kako bismo u Kupu otišli korak dalje od polufinala. Klub će napustiti samo ako mu stigne izvanredna ponuda, kakva se ne odbija - istakao je Grkinić, a prenosi Žurnal.

Pored Voždovca i Partizana, Babović je u Srbiji nastupao još i za OFK Beograd. Bio je vrlo blizu prelaska u Crvenu zvezdu, međutim, ovom transferu isprečili su se navijači srpskog šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pixi10

    17. decembar 2014 | 07:26

    Zato smo jednim delom tu gde jesmo, kad navijaci vode klub...

  • C

    17. decembar 2014 | 10:18

    Nije on toliko dobar koliko ima dobrog menadzera

  • Djordje

    17. decembar 2014 | 12:00

    Zbog neke sujete, ne znam,cije, gubimo rasne i dokazane igra ce. U isto vreme,dovode se zapusteni igraci. Dokle ce grupa nazovi navijaca, izigravati menadzere? Zar navijacima nije mesto na tribinama? Nemojte da u ime prevelike ljubavi prema klubu, secete grane na kojima s mukom sedimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA