Trener Rabotničkog: Šta je Lalatović, trener ili stomatolog?

Igor Angelovski se ne slaže sa mišljenjem trenera Zvezde da je mladi vezista Daniel Avramovski zapušten došao na Marakanu i aludira na Lalatovićevu izjavu o kvarnim zubima Makedonca

  • 6

Misterija zvana Daniel Avramovski pogodila je Crvenu zvezdu tokom jeseni. Mladi vezista stigao je na Marakanu iz Rabotničkog kao ozbiljno pojačanje, vrlo brzo pokazao da je dostojan crveno-belog dresa, ali je proveo samo 164 minuta na terenu.

Srpska javnost bila je radoznala šta se dešava sa mladim Makedoncem i kakva je povreda u pitanju kada toliko ne igra. Trener Zvezde Nenad Lalatović je u par navrata isticao da Avramovski vuče povredu iz domovine i da je zapušten, a nedavno je, u razgovoru za TELEGRAF, priznao da vezista ima čak 22 kvarna zuba od čega mu se to proširilo i na ostale mišiće.

- Avramovski ima problem sa trbušnim zidom jer je bio jako zapušten u Makedoniji. Drugi problem su zubi. Skroz su uništeni i od toga mu sve ide i na mišiće - rekao je Lalatović za TELEGRAF.

Verovatno revoltiran ovakvim izjavama, oglasio se i trener Rabotničkog Igor Angelovski koji ne prihvata odgovornost za povredu veziste.

- Poručujem Lalatoviću da ne traži alibi za slabe rezultate izjavom da je Avramovski zapušten u Makedoniji. Igrao je za Rabotnički u kvalifikacijama za LŠ i bio u odličnom stanju. Možda se Avramovski povređuje zbog lošeg trenažnog procesa pod dirigentskom palicom Lalatovića u Zvezdi? Sve ostalo je samo površan alibi i zamena teza. Šta je on, trener ili stomatolog - rekao je Angelovski za Žurnal.

Podsetimo i to da je Lalatović istakao za naš portal da će Avramovski biti u potpunosti spreman za prolećni deo sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    18. decembar 2014 | 09:14

    Xaxaxaxaxaxaxaxa svaka ti cast covece alal vera na konstataciji!

  • Laz

    18. decembar 2014 | 13:49

    Zubi su jako vazni ovaj makedonac lupa

  • gmaz

    18. decembar 2014 | 13:58

    haha covek je car!kad ga je dovodio trebao je da mu proveri kljove!doveo si igraca u losem stanju!!ostavka odmah to je velik propust!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA