LAZAR SHOW OD 20 MILIONA! Pogledajte svu magiju Markovića iz Liga kupa na jednom mestu! (VIDEO) (FOTO)

Srpski reprezentativac se igrao u Bornmutu i pokazao zašto toliko vredi na tržištu. Hoće li ga ovo ustaliti u prvom timu Liverpula?

  • 7

Engleski mediji su poseban prostor dali prvencu Lazara Markovića u dresu Liverpula, ali i njegovoj sveukupnoj igri u pobedi crvenih na gostovanju Bornmutu u sredu uveče.

Bivši igrač Partizana je zaista imao "svoju" utakmicu, dao je gol, asistirao, nameštao šanse, ali i bio vrlo pokretan u veznom redu i naročito odbrani.

Rodžers hvalio Markeca: Mladi Marković je odigrao neverovatno (VIDEO)

Bio je to jedan od mečeva u kojima je svaki navijač slavnog engleskog kluba mogao da kaže, "zbog ovoga je Lazar na Enfildu".

Nadamo se samo da dobre igre Markovića neće biti vezane za kup takmičenja, već da će početi sve veću minutažu, ali i statistički učinak da ostvaruje u Premijer ligi.

Ne vredi on tek tako 20 miliona evra. Pogledajte snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zloba

    18. decembar 2014 | 15:52

    Bravo Markec svaka čast nisam gledao tekmu ali ovo što aam sada video veličanstveno. Daj Bože da nam fudbaleri prođu krrizu i uđu u formu pred sledeći bitnu godinu,siguran sam da još uvek imamo šanse da se kao feniks izdignemo iz pepela i savladamo neprijatelje. Volim Srbiju,volim Zvezdu i kapa dole grobarima kakve su igrače napravili poslednjih 10 god.

  • Sabanoti

    18. decembar 2014 | 14:24

    ... Kakav bre show?!

  • janko

    18. decembar 2014 | 16:20

    Ja sve ocekivao nesto,odgledao bzv. Kakav crni show,ovo je jedno veliko nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA