Baloteli propušta Arsenal zbog sprdnje na Instagramu!

Ujedno, fudbaler Liverpula će morati da plati i novčanu kaznu od 25.000 funti

  • 1

Fudbaler Liverpula Mario Baloteli kažnjen je od strane Fudbalskog saveza Engelske sa jednim mečom suspenzije i 25.000 funti zbog uvredljive fotografije koju je postavio na svoj profil na Instagramu.

To znači da menadžer "crvenih" Brendan Rodžers neće računati na italijanskog napadača na narednom premijerligaškom meču u nedelju, kada se njegova ekipa sastaje sa Arsenalom.

Baloteli je nakon osude javnosti obrisao fotografiju na kojoj je bio lik iz igrice "Super Mario", uz poruku "skače kao crnac i skuplja novčiće kao Jevrej".

U svoju odbranu, Italijan je istakao da je njegova majka bila Jevrejka i da nikada nije imao nameru da uvredi nekoga tom fotografijom, pogotovo jer je i sam bio na meti rasističkh i antisemitističkih poruka tokom angažmana u engleskim klubovima.

Liverpul će tek naknadno doneti odluku o eventualnoj žalbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    18. decembar 2014 | 20:37

    Slika je bila za Super Maria,kako ljudi trebaju da budu kao on (Napravili ga Japanci,Izgleda ko Meksikanac,Italijan je itd). Svi kritikuju taj FA i njihovu nekakvu "pravdu". Samo jedu go*na

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA