HRVATI PLJUJU MILIČIĆA: On je šešeljevac i očajan kik bokser! (FOTO)

Prvi meč bivšeg srpskog košarkaša u novoj kik boks karijeri dobio je prostora u hrvatskim medijima, koji nisu oduševljeni njime i njegovim umećem

  • 69

Debi Darka Miličića u ringu nije prošao nezapaženo u medijima na Balkanu, a veliki prostor njegovom prvom meču u novoj karijeri dala je hrvatska javnost.

 

Bivši NBA košarkaš nije se proslavio na svom debiju koji je morao da preda zbog povrede potkolenice i moraće još mnogo da radi kako bi mogao da napreduje u kik boksu, a  njegova borba protiv Radovana Radojičića nije impresionarala naše komšije.

 

MILIČIĆU SRBINE: Darko uz pesmu “Oj Kosovo, Kosovo” ušao u ring! (VIDEO)

 

"Jutarnji list" se osvrnuo na borilački spektakl u "Spensu" i sa naslovom "Kad karijera krene nizbrdo: Nekada je bio drugi pik na NBA draftu, a danas je šešeljevac i loš bokser" preneo svoje viđenje prve borbe u Miličićevoj karijeri.

 

 

- Slično kao u košarkaškoj karijeri, i na ovom području je zakazao. Postao je 'vrhunski advokat' ratnog huškača i haškog optuženika Vojislava Šešelja, a svoje 'političke boje' dokazao je i zanimljivim tetovažama. Telo mu krase istaknuti članovi ravnogorskog pokreta Nikola Kalabić i Momčilo Đujić.

 

Da se u međuvremenu ništa nije promijenilo u njegovoj glavi dokazao je sinoć ušavši u ring s majicom 'Četnici Srbija' -  navodi se u tekstu na ovom portalu.

 

Dakle, njegova promena u karijeri nije se dopala našim komšijama, ali čini se da im je ponajviše zasmetalo Miličićevo političko opredeljenje. Pored svega navedenog u tekstu stoji i da je on najveća prevara u istoriji NBA.

 

MILIČIĆ NIJE KAO TAJSON: Darko povredio nogu i predao borbu! (VIDEO)

 

DO KOSKE: Ovako je Miličić pocepao potkolenicu! (VIDEO)

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milla

    19. decembar 2014 | 13:17

    Prvo sta njih briga za naseg Milicica, drugo koga ce da tetovira stvar je svakog coveka. Nacija koja slavi fasizam i ustastvo bolje neka cuti. Kako ih nije sramota.

  • milan

    19. decembar 2014 | 13:10

    Kad je usao u ring sa cetnickom majcom i pemom "Oj Kosovo" najezio sam se i osetio ponos.Svaka cast momku

  • Beograd

    19. decembar 2014 | 13:13

    Hrvati nikako da pocnu da gledaju svoja posla?Samo u tudje dvoriste guraju nos.Toliko su sujetni,da im premijer nije bio na grandioznom skupu u Srbiji povodmom dolaska Kineskog premijera.Sta reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA