VUJOŠEVIĆ: Čuvajmo se simbioze Zvezde i Budućnosti!

- Pred ovu utakmicu moramo biti svesni opasnosti koja nam preti, pre svega od ekipe Budućnosti, ali i od nekih pratećih konotacija - poručio je trener Partizana

  • 59

Košarkaši Partizana dočekuju podgoričku Budućnost u okviru 13. kola ABA lige, a trener Duško Vujošević je imao još jednu interesantnu konferenciju dan pred meč.

On je sugerisao da postoji veza između Crvene zvezde i podgoričkog kluba.

- Budućnost je projekat iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije "Voli" Dragan Bokan, koji se baš zaljubio u košarku i odvaja ozbiljna sredstva za crnogorsku košarku, a vidim čak i da često dolazi u goste i da sponzoriše i Zvezdu. Interesantna je simbioza ta dva kluba kazao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

- Pred ovu utakmicu moramo biti svesni opasnosti koja nam preti, pre svega od ekipe Budućnosti, ali i od nekih pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze - poručio je Vujošević, i potom prokomentarisao kvalitet ekipe.

- Budućnost je ekipa koja iz godine u godinu sve bolja. Ove sezone oni vide svoju priliku da izbore učešće u finalu Jadranske lige i da na taj način dođu do učešća u Evroligi.

Edo Murić neće igati zbog povrede ramena, a neizvesni su Đorđe Gagić i Aleksandar Pavlović.

- Sutra ćemo znati kakva je situacija sa Gagićem i Pavlovićem, ali očekujem da ćemo biti u skoro kompletnom sastavu, samo bez Murića - rekao je Vujošević.

On je pozvao navijače da sutra dodju u Pionir i pruže podršku crno-belima.

- Nadam se da će važnost meča prepoznati i publika, koja će doći u Halu Pionir i od njega napraviti domaći teren. Igrači i navijači moraju da budu svesni važnosti utakmice, pa da srazmerna tome bude i njihova angažovanost- rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doktor

    20. decembar 2014 | 16:33

    Nije bitno ko za koga navija, ali ovaj covek definitivno ima opasan problem u glavi !!! Bolje da nauci kako da kontrolise svoje napade besa i ludila ( trener i pedagog mladim ljudima) nego sto mu je zvezda,zvezda,zvezda,zvezda... , mirodjija u svakoj corbi.

  • Cetnici sever

    20. decembar 2014 | 16:02

    Kme kme kme kme kme kme.kukukukuku kukukukukuku ili si musko ili svinjosevic dusko

  • vwb

    20. decembar 2014 | 17:13

    Kad smo kod teorije zavere,prica se da Partizan,nikada nije dobio A licencu,zbog sumnjivih utakmica,koje je igrao protiv klubova,koje je u tom trenutku vodio ZOC,preko kojih se godinama provlacio u Top 16.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA