Ovo je neobičan predlog Slaviše Kokeze na Skupštini Zvezde!

Na predlog Slaviše Kokeza novi Upravni odbor Crvene zvezde gradskim vlastima poslao predlog o tome da jedna ulica u Beogradu ponese ime velikog trenera

  • 6

Na današnjoj sednici Skupštine Crvene zvezde zvanično je odlučeno da stadion Crvene zvezde dobije ime po legendarnom kapitenu tog kluba Rajku Mitića. Prva Zvezdina zvezda smatra se jednom od najvećih legendi kluba, a aktuleno rukovodstvo crveno-belih pokušaće da se zahvali i ostalim besmrtnicima koji su ostavili veliki trag u Crvenoj zvezdi.

Prema saznanjima Mozzartsport-a novi Upravni odbor fudbalskog kluba Crvene zvezde danas je predložio da jedna od ulica u blizini najvećeg srpskog stadiona nazove po Miljanu Miljaniću. Taj predlog, koji je inicirao zamenik predsednika crveno-belih Slaviša Kokeza, već je prosleđen gradskim vlastima.

Miljan Miljanić je jedna od najvećih ikona Crvene zvezde. Reč je možda o najvećem treneru u istoriji našeg fudbala koji je sa Crvenom zvezdom osvojio četiri titule i tri nacionalna Kupa. U prebogatoj karijeri vodio je Valensiju i najtrofejniji klub Evrope Real iz Madrida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doce doce…

    21. decembar 2014 | 20:57

    možda i neki trg nebojše čovića.

  • Proka

    21. decembar 2014 | 20:50

    Miljanić nikako nije bio najbolji trener, ako se gledaju uspesi. Rajko Mitić je sa reprezentacijom Jugoslavije bio vicešapion Evrope u Italiji 1968, kada je u polufinalu pobeđen prvak sveta Engleska...čuvenim golom Džajića. Ljupko Petrović je bio šampion Evrope sa Zvezdom. Miljanić je vodio reprezentaciju Jugoslavije na dva svetska prvenstva, imao je odlične igrače i oba puta doživeli smo blamaže. Sa Zvezdom je osvajao prvenstva i kupove, ali na međunarodnom planu ima samo jedno polufinale tadašnjeg kupa šampiona. Nula je bio kao igrač, i nejasno mi je da pored toliko fudbalskih legendi, baš on dobije ulicu u Beogradu. Ali...crnogorska veza.

  • jao

    21. decembar 2014 | 21:24

    kokeza predlozio,ja predlazem da se drzave zove zvezdanka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA