DRAMA U RINGU: Pogledajte kako je srpski borac spasio hrvatskog od sigurne smrti! (VIDEO)

- Kad sam video da je pao u nesvest, brzo sam ga okrenuo na stranu i zajedno sa sudijom mu izvadio gumu i jezik napolje, kako se ne bi ugušio. Klinac je izuzetno hrabar jer ne bi svako prihvatio borbu pet dana pred meč i zbog toga ima moje poštovanje - kaže Dušan Džakić, koji je pravovremeno reagovao i spasio Hrvata Sebastijana Eminija

  • 35

Jedna od upečatljivijih borbi na nedavno završenom "Serbian batle championship 4" bila je ona između srpskog takmičara Dušana Džakića i Hrvata Sebastijana Eminija (21).

Hrvat je, naime, posle nekoliko minuta izgubio svest u ringu, ali mu je Srbin odmah priskočio u pomoć, pre nego što su mu se pridružili sudija i lekarska služba.

Džakić je brže-bolje izvukao jezik napolje Eminiju i tako u prvom trenutku sprečio možda i najcrnji epilog.

Nekoliko dana kasnije za Telegraf objašnjava celu situaciju.

- Kad sam video da je pao u nesvest, brzo sam ga okrenuo na stranu i zajedno sa sudijom mu izvadio gumu i jezik napolje, kako se ne bi ugušio. Ovaj klinac je izuzetno hrabar jer ne bi svako prihvatio borbu pet dana pred meč i zbog toga ima moje poštovanje. Bez obzira na to što je dečko iz Hrvatske, to nije razlog da mu ne pomognem, jer nisam nacionalista - poručuje Dušan Džakić.

Borbu i detalj koji je uznemirio SPENS možete da pogledate na 3:55 minuta borbe:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gruzanin

    22. decembar 2014 | 21:28

    Necije je i on dete, neciji ponos i ljubav. Bog mu dao zdravlja, i da i on ponosno spase neki zivot = bude samo covek.

  • Батица

    22. decembar 2014 | 22:10

    Леп гест и наравно разумљив ма о коме се радило. Али докле више са тим нисам националиста?! Људи научите више шта је националиста, шта шовиниста а шта фашиста.

  • Dejan B.

    22. decembar 2014 | 22:25

    Svaka čast!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA