0

Najseksepilnije italijanske voditeljke koje su "pale" na fudbalere – 2. deo (FOTO)

U nastavku priče o seksi Italijankama i fudbalerima, "upoznajte" Ilari, Đorđiju, Frančesku, dve Elene, Federiku, Rosariju. Uživajte!

Rosarija Kanavo

U petak smo vas “počastili” da pročitate (i vidite!) ko su najseksepilnije italijanske TV voditeljke koje su pale na italijanske fudbalere. Obećali smo vam i drugi deo. Evo, sada ispunjavamo obećanje.

Posle “vrućih” fotografija Simone, tri Alesije, Belen i Analu sada stiže i galerija sa fotkama ostalih seksi Italijanki koje hleb zarađuju na malim ekranima i uživaju u zagrljajim asova Serije A.

Ilari Blazi je verovatno najpopularnija i najglamuroznija voditeljka koja je “pala” na fudbalera. I to ne na bilo kojeg već na “Princa Rima” – Frančeska Totija. Ilari se proslavila na državnoj televiziji RAI, a bila je i voditeljka festivala u San Remu, što se u Italiji smatra za stvar prestiža. Za Totija se udala 19. juna 2005. godine, a sada imaju sina Kristijana (6 godina) i ćerku Šanel (4). Ilari ima 31 godinu, ali i dalje izgleda kao “milion dolara”.

Rosarija Kanavo je vatrena Sicilijanka iz Katanije, a radila je na TV Skaj, gde se i upoznala sa Kristijanom Panućijem. Sada su vereni i uskoro se može očekivati svadba. Pre Panućija, ova atraktivna crnka bila je i u kraćoj romansi sa Antonijom Kasanom.

Elena Santareli nije sportska novinarka, već se na televiziji pojavljuje kao voditeljka muzičkih programa. Ali, daleko od toga da ne uživa u fudbalu, odnosno fudbalerima. Bila je devojka Kristijana Vijerija, a poslednjih nekoliko godina je pratilja Bernarda Koradija. 

Đorđija Palmas je bivša devojka nekadašnjeg veziste Rome Davidea Bombardinija. U poslednje vreme ona je postala poznatija od njega, i to najviše zbog provokatvnih fotografija za muške i modne magazine. U jednoj takvoj reviji slikala se u “vrućim pozama” sa Elenom Barolo, TV voditeljkom, poznatom i po tome što je eks-ljubav Pipa Inzagija.

Frančeska Lodo je seksepilna manekenka, voditeljka, šou-devojka i na kraju – Zanetijeva verenica! Ali, ne Havijera Zanetija iz Intera već njegovog prezimenjaka Kristijana, trenutno fudbalera Breša, a nekada prvotimca Intera, Rome, Juventusa, Fiorentine… Frančeska je pre Zanetija bila u romansi sa Frančeskom Kokom, eks-fudbalerom Milana i Intera, koji važi za pravog Kazanovu na “čizmi”. Istakla se i izjavom da je sa Belen Rodrigez i Markom Borijelom uzimala kokain. 

Na kraju dolazimo i do Federike Ridolfi. Pojavljivala se u mnogim emisijama na TV RAI, a dugo godina bila je i prva asistentkinja legendarne Simone Venture. Već godinama je verena za bivšeg vezistu Lacija i Juventusa Đulijana Đanikedu.

(A. G.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Antonio Kasano, Bernardo Koradi, Davide Bombardini, Eelena Barolo, Elena Santareli, Federika Ridolfi, Frančeska Lodo, Frančesko Koko, Frančesko Toti, Ilari Blazi, Italijanske voditeljke, Kristijan Panući, Kristijan Vijeri, Kristijano Zaneti, Rosarija Kanavo, Seksi, Showtime, Đulijano Đanikeda

foto dana

video dana