Legenda Hajduka preuzima Severnu Koreju, ako dozvoli Kim Džong Un!

- Znate kako se odlučuje u Severnoj Koreji - poručio je Blaž Slišković

  • 3

Legendarni fudbaler Veleža i splitskog Hajduka Blaž Slišković glavni je kandidat za selektora Severne Koreje.

Prethodnih dana se govorilo da bi popularni Baka trebalo da preuzme klupu Južne Koreje, ali je i on sam sada potvrdio da je posao u zemlji najpoznatijeg diktatora na svetu Kim Džong Una blizu realizacije.

- Nadam se da neću "propasti" i na ovom "takmičenju". Menadžer, koji je uspešno završio čitav niz transfera trenera i igrača i ostalih sportista u u Južnu i Severnu Koreju, tvrdi da je kompletan posao pri kraju, i da se čeka odluka jedne merodavne osobe - rekao je bivši selektor Bosne i Hercegovine, a prenosi "Jutarnji list".

- Znate kako se odlučuje u Severnoj Koreji. Osoba koje je uključena u te poslove, čija je reč poslednja, koja svojim potpisom aminuje u ovakvim slučajevima, morala je hitno na operaciju prostate. Sada čekamo da se oporavi. Nadam se da sam na korak do okončanja posla, dosta sam se odmarao. Želja mi je da nakon godinu i po dana zasučem rukave i prihvatim se ozbiljnog posla - istakao je Slišković, koji je dodao da i jedan rukometni trener iz Crne Gore čeka angažman u Severnoj Koreji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЖAН KЛOД

    23. decembar 2014 | 14:16

    terace ga da sutira betonske lopte..

  • Goxi

    24. decembar 2014 | 07:29

    Crni Baka ja kuku tebi ako neostvaris neke rezultate...

  • XXL

    24. decembar 2014 | 08:35

    Znam. Planira da ih dovede u Srbiju na pripreme pa da napravi mržnju između Srba i Amera, a oni nas obožavaju. Sram te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA