Đurić: Stanojević ostaje trener

"Nagađanja o smeni mladog stručnjaka su obične kafanske priče"

  • 0

Najave da će Upravni odbor Partizana smeniti trenera Aleksandra Stanojevića, iako je mladi stručnjak izrazio želju da ostane na kormilu šampiona Srbije, po svemu sudeći bile su samo čaršijska nagađanja koja se neće ostvariti. Predsednik crno-belih Dragan Đurić pojavio se u sredu, prvi put posle novogodišnjih praznika, u Humskoj a posle kraćeg sastanka sa saradnicima obratio se i javnosti.

-Od svih priča plasiranih u javnosti, jedina je istinita da će ove nedelje biti održana sednica Upravnog odbora. Sve ostalo su kafanske priče. Da smo hteli da ga smenimo, već bismo to uradili. Da je smenjen, objavili bismo to, rekao je Đurić za Mondo.

„Šefovu“ priču potvrđuju i članovi Upravnog odbora Duško Jovanović i Milun Todorović. Todorović, generalni direktor kompanije „Auto-čačak", smatra da podrška aktuelnom treneru nije splasnula u odnosu na prošlu sednicu UO.

-Koliko znam, na Upravnom odboru neće sepostavljati pitanje poverenja Stanojeviću. Aktuelan je stav uprave s prošlog zasedanja, kada je trener prvog tima dobio punu podršku. U međuvremenu se oglasio, rekao da želi da nastavi da radi i očekujem da UO samo potvrdi podršku stručnom štabu. Lično smatram da bi Stanojević trebalo da ostane trener i da je najbolje rešenje za Partizan - rekao je Todorović za Pres.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA