Samo je ovaj fudbaler Partizana dobio dve strane na novom kalendaru! (FOTO)

Fudbalski klub Partizan promovisao je novi kalendar za 2015. godinu

  • 7

Novi kalendar fudbalskog kluba Partizan predstavljen je danas, a ovoj ceremnoji prisustvovali su trener Marko Nikolić i igrači Darko Brašanac, Miroslav Vulićević, Predrag Luka, kao i nekadašnji prvotimac crno-belih Miloš Jojić.

Među okupljenima su bili i novi potpredsednik kluba Ljubiša Tumbaković, sportpski direktor Dragan Ćirić, direktorka marketinga Snežana Filipović, portparolka Biljana Obradović.

Okupljenima u jednom beogradskom hotelu okupljenima se obratio Marko Nikolić, koji je poželeo svojim igračima i svima u Partizanu uspešnu 2015. godinu, kao što je bio kraj godine na isteku.

Na promociji je pušten i video koji je snimljen tokom pravljenja fotografija za novi kalendara, a među igračima je u tim trenucima vladala dobra atmosfera.

SAMO JEDAN FUDBALER CRNO-BELIH DOBIO DVE STRANE

Fotografija kapitena Partizana Saše Ilića nalazi se na naslovnoj strani, kao i na strani za mesec oktobar.

Legenda crno-belih kao najveći miljenik navijača i svih u klubu sigruno je zaslužio da mu se i na ovaj način ukaže počast i privilegija.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA