BIVŠI KAPITEN ZVEZDE, MIJAILOVIĆ: Terzićev sin mi pretio da će me zaklati!

Prema tvrdnjama Nikole Mijailovića sin generalnog direktora crveno-belih Kostadin Terzić tokom jedne večeri više puta mu je pretio da će mu prerezati grlo

  • 56

Koji fudbaler Crvene zvezde je anonimnim pismima pretio generalnom direktoru crveno-belih Zvezdanu Terziću, još nije poznato, ali je glavni osumnjičeni za to bivši kapiten Nikola Mijailović.

Ipak levi bek crveno-belih do sada nikada nije imao ispade prema Terziću, koji bi tako nešto i potvrdili.

Tek što su se strasti oko anonimnih pisama smirile, desila se nemila scena o kojoj je Nikola Mijailović pričao za "Informer". Levi bek Zvezde je izjavio da mu je Terzićev sin, Kostadin, pretio klanjem, a ovaj incident se dogodio u noći između subote i nedelje na beogradskom splavu "Džimi Vu".

- Sedeo sam sa društvom, kad sam video da me jedan lik uporno gleda. Nisam lepo ni video ko je, pa sam posle izvesnog vremena pitao konobara o kome se radi. Rekao mi je da je to sin Zvezdana Terzića. Negde pred kraj večeri, on je krenuo da izađe iz kluba i opet me je gledao. Kad je bio baš na izlaznim vratima, okrenuo se ka meni, pogledao me i prešao prstom preko grla - rekao je Nikola Mijailović "Informer" i dodao:

 

- Prišao sam mu i samo sam ćutao. On je i tu počeo da mi preti, da pominje anonimna pisma. Odmah je reagovao jedan njegov drugar, koji mi se izvinio i rekao da je Kostadin malo popio. Ne zanima me šta Terzić misli, ali ne shvatam kakav je to način da preti drugim ljudima. Takve stvari ne smeju da se dešavaju - dodao je Mijailović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panco

    28. decembar 2014 | 23:48

    Terza ljiga crnogorska u srpskom fudbali i Karadzic i Djuric ...e zato nam je fudbal tu gde jeste.

  • SAŠA FRANKFURT

    28. decembar 2014 | 23:49

    Zvezdaš sam, ali odma ovo proveriti i najoštrije kazniti! Dosta je tatinih sinova, pa ma ko god mu bio tata!

  • Dejan Andjus

    29. decembar 2014 | 00:45

    Frajercic mali....Treba ga nalupati !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA