Lalatović o Vidićevom povratku u Zvezdu: Sve je moguće!

Informaciju da Vidić neće napustiti Inter do leta za naš portal potvrdio je trener Zvezde i Nemanjin kum Nenad Lalatović koji je dodao da je moguće da Vidić jednog dana završi karijeru na Marakani

  • 9

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Vidić jedan je od fudbalera koji će svakako što pre želeti da zaboravi 2014. godinu.

Nakon oproštaja od Mančester junajteda, Vidić se preselio u Inter iz Milana gde se očekivalo da će biti upravo onaj šraf koji je nedostajao Neroazurima da se bore za vrh tabele. Nije se najbolje snašao, napravio je nekoliko grešaka, a po povratku Roberta Manćinija na klupu Intera izgubio je mesto u timu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

To je bio dovoljan razlog da ga mediji vrlo brzo stave na stub srama i krenu sa spekulacijama o Nemanjinom odlasku iz grada mode. Spominjao se Bešiktaš, povratak u Junajted, kao i Spartak iz Moskve.

LALATOVIĆ ZA TELEGRAF: Mrdaković nije moja želja, a Bosančića je htela Uprava!

Međutim, prema rečima trenera Crvene zvezde i Vidićevog kuma Nenada Lalatovića, on ostaje u Interu do leta.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U ovom trenutku mediji mu nisu naklonjeni. Ono što je Nemanja postigao malo ko će u svojoj karijeri. Prvak Evrope, sveta, sjajan ambasador Srbije. Devet godina je bio nezamenjiv u Junajtedu. I sada, u 33. godini je prešao sa 4-4-2 na 3-5-2. Odigrao je tri utakmice i praktično nije on grešio. On je, kao libero, ispravljao greške štopera. Ispravi 15, a pogreši 16. put. Pa, ne može ni on sve - rekao je Lalatović za Telegraf i dodao:

- Treba i da se privikne. U Engleskoj se igra fudbal duela, dok u Italiji gledaju da te prevare. Brzo padaju, na granici su ofsajda. Ipak, siguran sam da će Nemanja da odigra još jedno tri, četiri godine na vrhunskom nivou. Da će ubrzo biti najveće pojačanje Intera i, bez obzira na medijske spekulacije, ostaje u njemu sigurno do leta.

O mogućem Vidićevom povratku u Zvezdu pred kraj karijere, Lalatović je rekao:

Foto: MN Press Foto: MN Press

- Što se tiče Zvezde, ne znam da li će se makar na kratko vratiti. Nismo pričali o tome. Mada je sve moguće. Nemanja je veliki zvezdaš, kao i ja. Sve što smo postigli u životu postigli smo zahvaljujući Zvezdi - smatra Lalatović i dodaje:

- Mi nismo iz nekih bogatih porodica. Nismo zavisili od oca i majke. Život nas je naterao da sami od sebe zavisimo. Borili smo se da bi uspeli, a sve što smo stekli stekli smo zahvaljujući Zvezdi i našim porodicama. Išli smo težim putem i uspeli smo. Ja sam, na primer, ponosan što od oca nisam uzeo nijedan dinar od svoje 16. godine.

(M.Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. januar 2015 | 10:06

    ..Veoma neozbiljna i poltronska izjava Laleta,ipak je Nemanja OZBILJAN IGRAC,da bi karijeru zavrsio u TRECOJ SRPSKOJ LIGI,a mozda i u CETVRTOJ(uefa zna zasto..)...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • grobar do koske

    2. januar 2015 | 10:04

    ..XXAAXXAA..Sve je moguce,da si se UGASILA i da si se ZABORAVILA,sve je moguce..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!...

  • deki

    2. januar 2015 | 09:24

    Pa zar ce se i u Novoj godini nastaviti sa dnevnim dozama lazi i obmana za uplakane navijace kluba koji se raspada.Kojoj li ce banci biti naredjeno da odobri kredit od 17 miliona eura nekome koji je vec sve stavio na hipoteku???????Pa to bi sve nekako proslo da nije one ..pokvarene ..UEFA.hahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA