Đoković: Radim na servis volej igri!

- Danas sam dobio nekoliko lakih poena posle prvog servisa i to mi donosi dodatno samopouzdanje na terenu - rekao je Đoković

  • 3
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je uspešno započeo 2015. godinu, jer je u prvom kolu ATP turnira u Dohi savladao zemljaka Dušana Lajovića sa 6:2, 6:1.

Najbolji teniser planete propustio je finale egzibicije u Abu Dabiju, a kako kaže malo je falilo da odustane i od takmičenja u Dohi.

Đoković sa sinom u naručju poželeo srećno Badnje veče! (FOTO)

- Osećam se bolje nego pre nekoliko dana. Nisam bio siguran da li ću uopšte igrati ovaj turnir, ali drago mi je što sam došao u Dohu prvi put u karijeri i što sam uspeo da izađem na teren - rekao je Novak.

Đoković je od poraza u finalu US opena poražen samo jednom na 19 odigranih mečeva, a ni protiv Lajovića nije imao problema.

- Danas sam dobio nekoliko lakih poena posle prvog servisa i to mi donosi dodatno samopouzdanje na terenu, jer moja igra je bazirana na osnovnoj liniji, tako da imam mnogo šansi da završim poen i priđem mreži kako bih skratio poen. To su neke stvari na kojima radim u ovom trenutku - dodao je najbolji teniser planete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    7. januar 2015 | 10:58

    Malo treba da poradi na igri na mrezi, ostalo super. Nole srecno ove godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA