Mesi ne napušta Barsu jer je to obećao treneru na samrti!

Ovo je otkrio bivši pomoćni trener u katalonskom klubu

  • 1

Fudbalski svet ne prestaje da nagađa i spekuliše da li će Lionel Mesi zaista napustiti Barselonu.

Bivši pomoćni trener Barselone Henk Ten Kate ne misli da će se to desiti, rekaš se to nikad neće dogoditi zbog obećanja koje je Argentinac dao pokojnom treneru Titu Vilanovi.

Bivši trener Barse preminuo je u aprilu 2014. godine posle duge bitke sa rakom.

- Koliko ja znam, problemi u Barseloni su počeli pre dve godine. Mesi je i dalje u Barseloni jer je to obećao Titu Vilanovi na samrti - rekao je Ten Kate.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ten Kate, koji je bio pomoćnik Franka Rajkarda u Barseloni u sezoni kada je Mesi odigrao prvu utakmicu u dresu Katalonaca, kazao je da bi odlazak Argentinca bio najbolja stvar za klub.

- Mislim da bi taj transfer bio u interesu svih. Lionel je dugo u Barseloni i treba mu novi izazov. On i dalje vredi mnogo novca, ali njegova vrednost će padati. Zaista želim da ga podržim, ali nisam siguran da će se vratiti na najviši nivo. Nije normalno da neko sija toliko dugo kao on. Da budem iskren, Mesi nije bio na najboljem nivou prošle godine i pored toga što je imao dobru statistiku - kazao je Ten Kate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni Gruja

    8. januar 2015 | 18:55

    ko u spanskoj seriji,a jel mu obecao zakoliko para?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA