VUJOŠEVIĆ: Peković nije dao pare Partizanu!

- Scenario je da klub uđe u stečaj, a ja kao glavni krivac budem smenjen. Političkih protivnika nemam, već samo sportskih "neprijatelja", koji su na važnim političkim funkcijama i koriste to da budu u funkciji svojih navijačkih strasti prema drugom klubu - kaže trener košarkaša crno-belih

  • 44

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da se njegova ekipa nalazi u usponu forme, da je situacija znatno bolja nego pre par nedelja, ali da će sve biti jasnije posle utakmice protiv Olimpije.

- Olimpija je direktan konkurent za plasman među četiri. Poslednji meč protiv Zvezde govori o kvalitetu tima i sigurno dolaze u Beograd da traže priliku. Podigli smo formu i poboljšali igru, ali imali smo određenih zdravstvenih problema ove nedelje. Pavlović uopšte nije trenirao, Mačvan je odradio jedan trening, Tepić će biti u sastavu, ali nije spreman, dok se posle Olimpije u tim vraća Murić - kazao je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je potvrdio da je bilo kontakata s menadžerom američkog plejmejkera Dorona Perkinsa, kao i da će Vanja Marinković, koji je danas postao punoletan, uskoro potpisati profesionalni ugovor.

- Zvao me je neki čovek, nemam pojma kako se zove, i pitao da li smo zainteresovani za dovođjenje Perkinsa. Ja sam ga pitao da li je on njegov menadžer, a on je odgovorio da jeste. Poručio sam mu da bismo ga kontaktirali da smo zainteresovani - rekao je Vujošević.

Trener crno-belih demantovao je spekulacije da je centar Minesote Nikola Peković donirao klubu 100.000 dolara za dolazak plejmejkera.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Radi se o pokušaju da se pokaže kako Partizan i nije baš u takvim problemima. Scenario je da klub uđe u stečaj, a ja kao glavni krivac budem smenjen. Političkih protivnika nemam, već samo sportskih "neprijatelja", koji su na važnim političkim funkcijama i koriste to da budu u funkciji svojih navijačkih strasti prema drugom klubu. Naša finansijska situacija je identična u odnosu na početak sezone, NIS je naš veliki sponzor, ali novac koji dobijamo služi za izmirenje poreza, a drugih velikih sponzora nemamo - istakao je Vujošević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv direktnog konkurenta za plej-of.

- U Ljubljani smo ubedljivo poraženi, bila je to jedna od naših najslabijih utakmica ove sezone. Trebalo bi da igramo kao protiv Cedevite, maksimalno borbeno i s istim pristupom, bez obzira na snagu rivala - poručio je Milosavljević.

Utakmica 17. kola ABA lige između Partizana i Olimpije igra se u subotu od 21 sat u Pioniru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AJMO SADA PONOVO

    9. januar 2015 | 15:34

    Haha ajmo sada napaćeni grobari do koske,PFC-ovi,FMP-ovi,Milose,Deda i dr. ono vaše ''Pekmene grobare,sine..'' hahahaha kako je vas lako naložiti.I ovaj vaš ''Mag'' vam tako ispira mozak svaki dan.

  • grobar do koske

    9. januar 2015 | 14:19

    ..Novcanih problema koliko hoces,a oni koji ih nemaju TRENUTNO,kupovali su i sakom i kapom,TRPALI u mutant SVE STO SE MOGLO,a rezultat svega toga-NISTA,STO ZBOG MEGA-TRENERA,STO ZBOG "SPORTSKOG RADNIKA" NA CELU ORGANizacije..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Partizan u srcu

    9. januar 2015 | 14:26

    Dabogda pobedili sa bilo kojim rezultatom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA