Čović od Vučića traži da trener Galatasaraja dođe u Srbiju (VIDEO)

Alfa i omega crveno-belih smatra da Zvezda nema nijedan razlog da se plaši Galatasaraja ni sa Atamanom, ni bez njega

  • 35

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović tražiće sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem kako bi zatražio odobrenje za dolazak trenera Galatasaraja Ergina Atamana u našu zemlju.

Od ubistva Marka Ivkovića Jagode, Ataman je okarakterisan kao nepoželjna osoba u Srbije jer je navijače Zvezde nazvao teroristima, iako su Turci u tom momentu zverski ubili jednog člana Delija.

- Posle dopisivanja i kontakata sa Evroligom zbog specifične utakmice između Zvezde i Galatasaraja nakon svega što se dogodilo u novembru prošle godine u Istanbulu, zatražio sam prijem kod premijera Vučića, kako bismo zajednički prevazišli situaciju u kojoj se nalazimo. Izaći ćemo sa molbom i predlogom da naša država odobri dolazak treneru Galatasaraja, gospodinu Atamanu - istakao je Čović i dodao:

- Zvezda nema nijedan razlog da se plaši Galatasaraja ni sa Atamanom, ni bez njega. Klub želi da preuzme potpunu odgovornost za organizaciju utakmice, zajedno sa našim državnim organima, pokaže hrabrost i snagu da se izdigne iznad ovakve situacije.

- Najbolje je da Ataman dođe ovde i direktno se obrati našoj javnosti i medijima, da se izvini srpskom narodu i navijačima Crvene zvezde. Kad to uradi ovde, dokazaće još veći stepen iskrenosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fijuk

    10. januar 2015 | 21:50

    Vidi,vidi on nesto trazi. Da ima aakona i pravde u ovoj zemlji trazio bi on dozvolu da izadje za vikend iz zatvora.

  • igi pfc

    10. januar 2015 | 19:41

    Koja ste vi bruka, ali providni ste mnogo. On u afektu rekao da je Ataman nepozeljan, jer je ovaj upotrebio prave reci za vas pantere, ali znate ako mu nedozvolite da dodje odrace vas FIBA i ULEB, pa sad Coki kao moli Big Bosa da dozvoli, a ovaj ce na njegovu molbu da popusti. SRAMOTA STE SRBIJE

  • grobar do koske

    10. januar 2015 | 20:30

    Ako nisi cuo sa svojim vlastitim usima i video sa svojim ocima,ne izmisljaj sa svojim MALIM umom i ne siri sa svojim velikim ustima..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA