Da li će ova lepotica ukrasti slavu Ronaldu i Mesiju na dodeli Zlatne lopte? (FOTO)

Engleska novinarka koja će voditi program na ceremoniji u Cirihu vrlo lako bi mogla da ukrade svu pažnju ljubitelja fudbala i medija za sebe i potpuno u zapećak baci dobitnika najprestižnijeg individualnog priznanja

  • 6

Oči čitave fudbalske planete će u ponedeljak uveče biti uprte ka Cirihu i ceremoniji dodele Zlatne lopte. Svi se pitaju kome će otići ove godine u ruke nagrada za najboljeg fudbalera u 2014. godini, ali vrlo lako bi slavu Kristijanu Ronaldu, Manuelu Nojeru i Lionelu Mesiju mogla da ukrade Kejt Abdo.

Novinarka televizije "Skaj sports" biće voditeljka ove gala predstave i već nekoliko dana većina svetskih medija se uglavnom bavi njom i njenim izgledom skoro potpuno zapostavljajući one koji bi trebalo da budu u centru pažnje.

Iako se mnogo pitanja postavlja prilikom dodele ovog najprestižnijeg individualnog priznanja u svetu fudbala kao što je da li će Nojer uspeti da postane prvi golman kome će ono priprasti, čini se da mnoge više zanima kako će izgledati atraktivna Engleskinja.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Prelepa i prezgodna Kejt je inače pravi poliglota, a to će demonstrirati i na ceremoniji, jer osim engleskog govori i španski, nemački i francuski jezik, a studirala je na Univerzitetu u Malagi.

U jedno svakako nema sumnje, a to je da su sve prilike da će upravo ona biti ta o kojoj će se pričati tokom, ali i nakon dodele Zlatne lopte i možda zaseniti dobitnika.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA